Persoonlijk

Floor Flawless 2.0

Heey mensen, kennen jullie me nog? Haha! Het is een maand stil geweest op dit blog. Zoals ik al had aangekondigd wist ik even niet meer wat ik wilde en hoe ik het wilde. Daarnaast was het plezier erin een beetje verdwenen. Het is goed geweest om even een break te nemen. Inmiddels ben ik het bloggen namelijk helemaal gaan missen! Het gaat nu een stuk beter met me en heb weer een positieve vibe om met dingen aan de slag te gaan.

Zoals je kunt zien is de lay-out veranderd. Nog niet alles is helemaal perfect, maar dat heeft even tijd nodig. Bij deze lay-out moet ik zelf een uitgelichte afbeelding instellen en dat is even een klus om dat bij meer dan 600 artikelen aan te passen haha!

Wat kun je verwachten?
In principe zal ik voornamelijk voortborduren op de onderwerpen die ik voorheen al gebruikte. Wel zal het op een aantal vlakken veranderen. Zo zal ik bijvoorbeeld in plaats van elk boek die ik lees uitgebreid te behandelen, een artikel maken met meerdere reviews in 1 artikel. Dat voorkomt dat ik er helemaal omheen gaan brabbelen en meer vertel over het boek zelf in plaats van mijn mening haha! Voor de rest merken jullie het vanzelf wel, maar over het algemeen zal het weer zoals vanouds zijn!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

3 thoughts on “Floor Flawless 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.