Persoonlijk

Firsts Tag

Het is al een tijdje geleden dat de Firsts Tag heel veel rond ging onder de bloggers en ik heb eindelijk besloten hem ook te gaan doen. Deze tag gaat van je eerste celebrity crush tot aan je eerste make-up product. Een heleboel eerste keren dus!

Eerste beste vriend(in)
Dat was Bea! Haar ken ik al sinds de peuterspeelzaal, dus inmiddels kennen we elkaar al bijna 18 jaar! We spreken en zien elkaar wel minder inmiddels, maar met verjaardagen komen we nog altijd trouw langs.

Eerste cd die ik ooit kocht
Sommige cd’s heb ik gekregen, dus ik denk dat de eerste cd die ik zelf kocht Dangerously In Love van Beyoncé moet zijn geweest. Ja ik was ooit diehard fan van Beyoncé en Destiny’s Child! Inmiddels luister ik het eigenlijk niet meer, maar Beyoncé blijft stiekem wel tof.

Eerste celebrity crush
Hmm lastig zeg! Ik hield me vroeger niet zo erg bezig met de grote beroemdheden. Wel was ik smoorverliefd op Robrecht, een van de jongens van Kikx (wie kent dit groepje nog?) Haha! Ik heb jaren later toen ze al een tijdje gestopt waren nog contact gehad met zijn broertje, Dimitri, die ook in Kikx zat.

Eerste huisdier
Ik twijfel of mijn eerste nou een vis was of een wandelende tak. Ik heb namelijk beide gehad, maar weet niet meer in welke volgorde. In ieder geval vond ik die wandelende tak echt doodeng haha!

Eerste gadget
Een Windows 95 computer denk ik? Ik mocht toen een half uurtje even een spelletje spelen. Later kreeg ik een eigen mini stereotoren en een oude Nokia die er toen nog zo dik uit zag!

Eerste grote aankoop
Dat moet mijn vlogcamera zijn geweest, want daarvoor kan ik me echt niks bedenken wat voor mij heel duur was. Mijn vlogcamera kostte €200 en daarbij kwam dan nog een tasje en een geheugenkaart, maar ik kreeg korting omdat de man die me hielp mijn ouders kent en mijn ouders mee waren. Uiteindelijk hebben mijn ouders een deel betaald van de camera als cadeautje voor het behalen van mijn vmbo diploma.

Eerste blogpost
Mijn allereerste blogpost is helaas niet meer terug te halen, want toen blogde ik nog via Girlz!, maar op den duur hebben ze dat deel van hun website geschrapt, erg jammer! Maar de oudste blogpost die ik wel op kan halen, is eentje van januari 2011 toen ik nog een Noorse(!) blog had! Dat was eentje over het kerstgala die ik in december 2010 had. Klik hier om die blogpost te zien.

Eerste make-up product
Mijn eerste make-up product was niet een product, maar zo’n hele make-uptoren met kindermake-up die ik van mijn zus kreeg voor mijn verjaardag toen ik 5/6 jaar oud werd. Voor de rest kreeg ik later nog meer kindermake-up en lipglosjes en daarnaast natuurlijk afdankertjes van mijn zus.

Ik tag mijn lieve vriendinnetje Liesjaa en alle anderen die deze tag nog niet hebben gedaan!

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeeldingen: Wikipedia

Tagged

7 thoughts on “Firsts Tag

  1. Erg leuke tag en ook grappig om daar weer over na te denken. Als ik aan mijn allereerste blog denk, waar ik alleen maar op klaagde over school volgens mij… dan is dat echt lang geleden, al zo’n 10 jaar denk ik. Toen ik er ook nog een andere nickname op nahield. Maarre… Noorse blog.. what the? Vertel vertel niet te snel…. xxx Lucinda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.