Lifestyle

Filmtip: Frozen

De film Frozen is nu al een tijdje in de bioscoop. Een nieuwe Disneyfilm, die zowel in 2D als in 3D te zien is. Het verhaal gaat 2 zusjes, waarvan 1 de kracht heeft om dingen te bevriezen, alleen kan ze hier niet goed mee om gaan. Nadat de ouders gestorven zijn, zijn de zussen nog maar met z’n tweetjes over en dus wordt de oudste gekroond. Maar dan gaat het mis… Door een ruzie met haar zusje zorgt ze voor een eeuwige winter, lukt het om de zomer terug te laten keren?

 

Ikzelf heb de film afgelopen zaterdag in 3D gezien. Disneyfilms zijn sowieso altijd leuk, maar deze nieuwe film is ook echt een aanrader! Het is een film met humor, spanning en verdriet. Ook heeft het verhaal een duidelijk en mooi moraal, maar die verklap ik natuurlijk niet!

Het was voor mij sowieso al een hele tijd geleden dat ik naar de bios was geweest en dat maakte het voor mij extra leuk! Plus het feit dat ik samen met mijn beste vriendin heen ging, was natuurlijk super. Ik wil zeker vaker naar de bios en dat zal deze maand nog wel een keer gaan gebeuren, want ik heb kortingsbonnen voor deze maand! Nu nog even afwachten wanneer en welke film. In ieder geval is het duidelijk dat ik deze keer dan samen met Sander heen zal gaan.

Heb jij deze film al gezien?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

5 thoughts on “Filmtip: Frozen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.