Lifestyle, Persoonlijk

Favoriete serie: The Vampire Diaries

Normaal gesproken als ik het over series heb, gaat het over anime. Ik kijk dat nog steeds, maar het staat momenteel op een lager pitje. Ik vind het leuk, maar ik wilde een normale tv-serie opnieuw oppakken. Ik ben er een paar jaar geleden mee begonnen maar ben er nooit mee verder gegaan, omdat ik was vergeten bij welke aflevering ik was gebleven. Ook vond ik mezelf nogal schijterig als ik keek, omdat ik snel bang/schrikkerig ben. Ik heb het over de serie The Vampire Diaries.

Wie mijn Q&A video heeft gezien, wist al dat ik een poster van The Vampire Diaries boven mijn bed heb hangen en ik zei in die video ook dat ik deze serie wilde hervatten. Inmiddels heb ik de eerste zeven afleveringen weer gekeken. Ik moet zeggen dat ik er nu wel anders tegen aankijk dan een paar jaar geleden, maar toch vind ik sommige stukjes nog steeds erg spannend hoor! Ja ik weet het ik ben soft, ook al zie ik er misschien niet zo uit. Ik kan gewoon niet zo goed tegen enge dingen, dus ik vind series als deze voor mij nog te doen. Liever dat dan een thriller of horrorfilm. Al vind ik thriller boeken soms wel leuk!

Oke ik dwaal af… In ieder geval kan ik zeggen dat The Vampire Diaries een van mijn favoriete series is. Charmed keek ik vroeger ook erg graag en wil deze weer opnieuw gaan kijken zodra ik klaar ben met The Vampire Diaries.

Wat is jouw favoriete serie?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: Netflix

Tagged

11 thoughts on “Favoriete serie: The Vampire Diaries

  1. Ik vind the Vampire Diaries echt geweldig, alleen ik moet echt weer eens verder kijken (ik kijk eerst een paar avonden achter elkaar de serie, dan ontdek ik weer iets nieuws en doe ik dat een paar avonden lang, dus nu wordt het toch weer eens tijd voor de serie).
    Ik ben trouwens bij aflevering 14 (van seizoen 1) ^^”

  2. Ik ben ooit begonnen met deze serie, maar na drie afleveringen haakte ik af, dit is niks voor mij. Die ene gozer (waarvan ik nu natuurlijk niet weet hoe hij heet) is best leuk om naar te kijken, maar ook dat kon het niet redden voor mij. Op dit moment kijk ik Fringe. Wordt wel wat moeilijk om te begrijpen, maar nog wel leuk. xxx, Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.