Lifestyle

Favoriete cover van dit moment

Deze week werd er een interessante cover geplaatst door Julie Bergan. Ik ken haar al een aantal jaar, eerst als zangeres van DM Revolution en inmiddels als solo artiest. Op haar youtubekanaal plaatst ze regelmatig covers. Deze keer samen met Astrid Smeplass. Ze coverden Undressed van Kim Cesarion en ik vind het super goed gedaan! Normaal gesproken luister ik niet zulke muziek, maar toch vind ik het heel erg mooi. Daarom wilde ik deze video met jullie delen.

Wat vinden jullie van deze cover?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , ,

3 thoughts on “Favoriete cover van dit moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.