Beauty

Essence All Eyes On Me mascara

In mijn shoplog kwam de All Eyes On me mascara van Essence al voorbij. Ik besloot een review te maken van deze mascara, omdat mensen lieten weten benieuwd te zijn naar de deze mascara. Ik had toevallig een nieuwe nodig en ik vind het leuk om budget mascara’s uit te proberen. Ik geef liever weinig geld uit aan een product dat ik prettig vind, dan veel geld aan een product dat ik helemaal niet fijn vind

Essence All Eyes On Me mascara
Deze all eyes on me multi-effect mascara is in de kleur 01 soft black. De verpakking heeft basic kleuren, maar ziet er niet saai uit. Het heeft een klein borsteltje, wat ik persoonlijk erg fijn vind.

Wat beloofd het?

De all eyes on me multi-effect mascara is een echte allrounder en vervult alle wensen. Het speciale borsteltje en de unieke textuur geven je wimpers extra volume, additionele lengte en een adembenemende krul. Elk haartje wordt bedekt met mascara, de mascara geeft de perfecte separatie.

Mijn wimpers zonder mascara
Wimpers zonder mascaraWimpers zonder mascara

Mijn wimpers met mascara
Wimpers met mascara Wimpers met mascara

Conclusie
De wimpers krijgen wel meer lengte en meer volume. Elk haartje wordt meegenomen, maar ik zie niet de krul waar ze het over hebben. De mascara vind ik prima, maar niet heel bijzonder. Het is een budget product dat voor de prijs prima zijn werk doet. De mascara kost €1,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Heb jij deze mascara al uitgeprobeerd of ga je hem nog halen?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

4 thoughts on “Essence All Eyes On Me mascara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.