Beauty

Essence All About Paradise

Essence all about paradise

Al op verschillende blogs had ik swatches voorbij zien komen van het Essence All about paradise palette. Ik was gelijk enthousiast en ging op zoek naar het palette om de swatches met eigen ogen te kunnen zien. In het dorp waar ik woon, hadden ze de palette niet, dus heb ik hem uiteindelijk in de stad gehaald. Op het eerste gezicht ziet het palette er super mooi uit. Het zijn vrolijke kleurtjes en bij de tekst maken ze gebruik van verschillende lettertypes. 

Essence all about paradise swatches

Toen ik de kleuren had geswatched was ik er toch wel even stil van. Wat een prachtige kleuren! Alle kleuren hebben een lichte shimmer, waardoor ze nog mooier uit komen. Ik kijk er naar uit met deze kleuren te experimenteren. Ik hou van felle kleurtjes! Ik ben echt blij dat ik op zoek ben gegaan naar dit palette!

Dit palette is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €3,59. Het is de prijs meer dan waard, want je hebt dan ook wat!

Heb jij all about paradise al in je stash?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

7 thoughts on “Essence All About Paradise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.