Lifestyle

Elena en Katherine ketting

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik een groot fan van The Vampire Diaries ben. Inmiddels ben ik bijna door seizoen 3 heen. Ja ik weet het, ik doe er vrij lang over, maar dat komt omdat ik vaak genoeg andere dingen heb om te doen haha! Normaal gesproken lette ik nooit zo erg op serie merch, want de meeste merch die ik zag was van series die ik zelf eigenlijk niet volg. Toch heb ik twee kettingen van The Vampire Diaries kunnen scoren; een Elena en Katherine ketting!

Elena en Katherine ketting

Het beschermingsamulet van Elena kocht ik een jaar geleden bij een kraampje bij de ladiesnight in Pathé Zaandam. Deze ketting kostte €4,95. Het daylight amulet van Katherine kreeg ik afgelopen week binnen. Ik zag namelijk dat iemand deze te koop aan bood op de facebookpagina Young Adult boeken en series. Deze ketting kostte €3 inclusief verzendkosten. Ik ben echt super blij met de kettingen!

Ik heb gisteren overigens een background muziek playlist van seizoen 1 zitten luisteren. Pas toen begon ik te beseffen hoe geweldig de muziek in dat seizoen was! Ik hoop binnenkort verder te kunnen gaan kijken, want ik ben elke keer weer bang om ergens spoilers tegen te komen en dat wil ik niet haha!

Ben jij ook fan van The Vampire Diaries?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

5 thoughts on “Elena en Katherine ketting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.