Persoonlijk

Eindelijk vakantie!

emo (28)

Eindelijk heb ik vakantie! De Kerstvakantie is voor mij al begonnen, want de lessen van vandaag vielen uit. Daarom ga ik vandaag lekker de stad in om even te ontspannen. Het is voor mij al een tijdje geleden dat ik vakantie had, omdat ik de herfstvakantie heb overgeslagen in verband met stage. Al moet ik zeggen dat de Kerstvakantie vergeleken met de herfstvakantie een stukkie leuker is met al die feestdagen! 

Mijn plan is om voornamelijk veel uit te rusten en te genieten van iets meer vrije tijd. Daarnaast kan ik nu weer meer overdag fotograferen en aangezien ik dat al een tijdje niet heb gedaan (op schoolopdrachten na dan) wil ik dat weer gaan doen. Ook blijf ik natuurlijk video’s maken ondanks dat ik momenteel heel erg verkouden ben.

Ik hoop weer wat dingen van mijn to do list af te kunnen strepen, want door alle dingen die ik moet doen heerst er grote chaos in mijn hoofd en daardoor wordt de nachtrust natuurlijk ook minder. Ik ga mezelf dus weer verplichten om lijstjes te maken, want dan heb ik veel beter overzicht van de dingen die moeten gebeuren. Ik wil natuurlijk met een goed gevoel 2015 beginnen!

Ga jij genieten van rust of heb je de hele vakantie al volgepland?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

7 thoughts on “Eindelijk vakantie!

  1. Ik heb niet echt vakantie, school is namelijk maar 1 woensdag in de twee weken (nu drie omdat de kerstvakantie ertussen zit) maar ik moet nog steeds gewoon werken!
    Ik mis het best wel hoor, lekker een vrije kerstvakantie en lekker de tijd om veel dingen te doen.
    Mijn vrije dagen ga ik besteden aan een schoolopdracht, mijn blog en vrienden 😀

  2. Ik kan niet wachten tot het woensdagmiddag drie uur is, dan begint ook anderhalve week vakantie voor mij van mijn werk. Ik heb nu al volledig op, dus dit weekend nog even opladen voor de laatste loodjes. Alleen eerste en tweede kerstdag zijn op dit moment volgepland, voor de rest ga ik nog een avondje naar de bios met mijn broer, maar voor de rest houd ik het rustig… ik moet en zal echt gaan opladen. xxx Lucinda

  3. Mötorhead! Tof shirt/sweater. Fahsion etc. is niet echt mijn afdeling in de blog wereld maar tof om te zien dat je als emo/metalhead zijnde zo’n blog doet. Mogen wel meer doen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.