Persoonlijk, Video's

Eigen meeting en bijna een nieuwe mijlpaal?!

Oorspronkelijk zou er een andere video online komen vandaag, maar helaas vergt die video aardig wat tijd en is dus nog niet gelukt. Daarom besloot ik jullie weer even bij te praten. In deze video ben ik zenuwachtig voor het bereiken van een nieuwe mijlpaal en praat ik onder andere over het organiseren van een eigen meeting, omdat ik dit jaar niet bij de DYTG aanwezig kan zijn.

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

2 thoughts on “Eigen meeting en bijna een nieuwe mijlpaal?!

  1. Jaaa een meeting lijkt me (nog steeds) leuk ^^
    misschien kunnen we een soort picknick houden, iedereen neemt iets mee! Alleen dan moet je weer rekening gaan houden met het weer~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.