Persoonlijk

Mijn eerste stage week bij Festivalinfo

In My Life In Pictures heb ik er al een beetje over verteld. Vorige week maandag begon ik met mijn stage bij Festivalinfo. Het is allemaal nog een beetje wennen en vooral het aantal uren valt me erg zwaar.

Voor de nieuwelingen hier, ik heb CVS. Hierdoor is het erg lastig om hele dagen vol te houden, maar ik doe mijn best! De ene dag voel ik me beter dan de andere. Afgelopen donderdag had ik mijn inkakmoment en zag het allemaal even niet meer zitten. Ik ben toen eerder naar huis gegaan en ben vervolgens op de bank in slaap gevallen. Gelukkig mag ik het aangeven als het niet meer gaat!

We zijn inmiddels met 3 stagiaires op de redactie; Een jongen van ICT en het meisje en ik zijn van journalistiek. Het meisje komt stomtoevallig ook uit het noorden, maar dan uit Drenthe en ik officieel uit Friesland. Ik ben dus niet de enige Noorderling die naar het westen is getrokken! Wat ik voornamelijk doe is nieuwsberichten schrijven, biografieën en concerten/festivals toevoegen aan de agenda. Er is altijd wel genoeg te doen! Soms lopen de dingen zelfs door elkaar heen door de drukte.

Ook heb ik nu eindelijk internet in mijn tijdelijke woning. Jullie hebben er waarschijnlijk niet zoveel van gemerkt doordat ik wel vooruit had geschreven, maar de afgelopen twee dagen kon er geen artikel online komen door gebrek aan internet op laptop. Nu kan ik weer fijn aan de slag met mijn blog!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

4 thoughts on “Mijn eerste stage week bij Festivalinfo

  1. Klinkt wel als een leuke stage en ook fijn dat je mag aangeven als het niet meer gaat. Veel succes! Ik heb ook één jaar Journalistiek gestudeerd, maar kon het niet volhouden, omdat ik radio wou doen en niet schrijven schrijven schrijven. xxx Lucinda

  2. Klinkt wel als een leuke stage! Veel succes nog. Fijn dat je zelf gewoon aan kan geven wanneer je niet meer kan! Een vriendin van mij heeft ook CVS en vind het ook altijd heel fijn als ze het aan kan geven en dan rustig aan kan doen / naar huis kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.