Persoonlijk

Een schone lei

Met een schone lei beginnen en dingen een nieuwe kans geven kans soms een goed idee zijn. Dit is wat ik een tijdje geleden besloten heb voor mijn blog. Misschien ken je me nog wel van mijn blog www.floorsstyle.blogspot.nl waar ik ruim 2,5 jaar posts heb geplaatst. Ik heb op dat account een tijd lang een eigen domein gehad, maar door problemen met mijn toenmalige host, werd het domein ineens offline gehaald. Ik moest hierdoor weer bloggen via de oude link waardoor veel mensen dachten dat ik gestopt was en het aantal views enorm begon te dalen. Nu begin ik dus met een schone lei en ik hoop op deze manier weer positieve dingen mee te mogen maken rondom het bloggen.

Het concept van mijn blog blijft hetzelfde; Ik post over beauty, fashion en lifestyle. Dit zoveel mogelijk in de alternatieve sfeer en op een persoonlijke manier. Ik wens jullie veel leesplezier toe op deze nieuwe blog!

Lots of love,
Floor Flawless

Floor Flawless

Tagged ,

17 thoughts on “Een schone lei

  1. Ik vind je blog naam zo veel leuker en wat een mooie layout heb je nu! Ik ben benieuwd naar de nieuwe artikelen (: en ook leuk dat je overgestapt bent naar wordpress, ik vind het veeeeel fijner werken dan blogspot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.