Persoonlijk

Een frisse en schone start

Aan het begin van het nieuwe jaar vind ik het altijd fijn om een frisse en schone start te maken. Zoals jullie weten heb ik mijn slaapkamer een tijdje terug grondig schoongemaakt en sindsdien probeer ik het wat beter te onderhouden. Mijn andere kamer daarin tegen ligt al een hele lange tijd onaangeroerd en kan wel een flinke opruim- en schoonmaakbeurt gebruiken!

Ik ben weer veel dingen aan het weg doen, dingen waaraan ik slechte herinneringen heb, maar ook een hoop kleding! Minimaal 1x per jaar zoek ik mijn kleren uit om te kijken of er ook iets weg kan. Inmiddels heb ik alweer een doos vol! Misschien dat ik een blogsale ga doen, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit, hier horen jullie ongetwijfeld nog meer over!

Mijn moeder was 31 december jarig en als cadeautje ga ik de badkamer schoonmaken. Het klinkt misschien gek, maar ze was er juist heel erg blij mee! Doordat ze de afgelopen tijd veel gewerkt heeft is het schoonmaken er nogal bij ingeschoten, vooral de badkamer ligt er nu al een tijdje bij zoals hij nu is. Daarom heb ik besloten haar een handje te helpen en die eens grondig schoon te maken.

Ik merk dat ik de laatste dagen wat meer energie heb en pas moe ben nadat ik wat dingen heb gedaan. Gisteren en eergisteren heb ik al een groot deel van mijn kleding uitgezocht en doordat het wel wat tijd kost werd ik er moe van, maar dan op een gezonde manier! Ik hoop dat ik wat meer structuur krijg in het opruimen en schoonmaken, want ik ben daardoor al wel een stuk rustiger in mijn hoofd geworden. Ik heb veel minder het gevoel dat ik veel moet en meer het gevoel dat ik dingen mag en kan doen!

Voorlopig ben ik nog wel even zoet met de kleine dingetjes, al moet ik natuurlijk ook niet mijn huiswerk vergeten…

Vind jij het ook fijn al je spullen af en toe eens uit te zoeken om te kijken of er dingen weg kunnen?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “Een frisse en schone start

  1. Ahhh wat lief dat je dat doet voor je moeder, daar is ze vast blij mee! Ik heb nooit zin om op te ruimen, maar als ik klaar ben ‘geniet’ ik van het resultaat, dus het werkt wel! 🙂 Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.