Lifestyle, Persoonlijk

Een dag vol verrassingen

Vorige week vertelde ik al dat mijn moeder en zussen een verrassingsdagje voor mij in petto hadden op zaterdag 4 maart. Ik wist totaal niet wat mij te wachten stond en zat de dagen af te tellen tot het zover was. We stapten de auto in en ik had geen idee waar we heen gingen. Uiteindelijk bleek Dokkum de eindbestemming te zijn, een stadje waar ik al lang niet meer was geweest.

We begonnen onze dag bij kringloop De Wissel. Hier was ik twee keer eerder geweest, dus het was wel weer eens leuk om daar rond te kijken. Vervolgens was het lunchtijd en gingen we naar de binnenstad. Het bleek uiteindelijk dat mijn moeder en zussen een High Tea voor mij hadden gereserveerd bij Lunchroom De Koffiepot. Erg leuk! Toen mijn ene zus niet zo lang geleden een high tea had gehad en daar enthousiast over vertelde, had ik aangegeven dat het mij ook wel eens leuk leek om te doen. Ik had namelijk nog nooit een verzorgde high tea gehad. (Alleen zelf georganiseerde met bloggers, waarbij iedereen wat lekkers meenam) Zo zijn ze bij het idee gekomen om het voor mij te regelen.

High Tea

We werden verwend met allerlei lekkere broodjes en onbeperkt thee. Al het servies was trouwens van Blond Amsterdam, zo leuk! Het was zo lekker allemaal, dat we beide etagères helemaal hebben leeggegeten. We zaten eerst aan een klein tafeltje voor vier personen, maar daardoor zat de tafel zo volgepropt, dat we al snel verplaatsten naar eentje voor zes personen. Dat zat veel beter. We hebben er allemaal erg van genoten!

Vervolgens gingen we nog naar Kringloop De Fûgelspits en hebben we in wat andere winkeltjes in de stad zelf gekeken. Ik heb niet veel gekocht, maar wat ik heb gekocht zal ik laten zien in de video met mijn verjaardagscadeautjes. Ik vond het erg leuk dat we na lange tijd weer eens met zijn viertjes op pad waren. Dat gebeurt niet zo vaak. Wat mij betreft was het een geslaagde dag en ik was daarna ook behoorlijk uitgeteld haha! Naast dit dagje heb ik ook nog wat andere cadeautjes gekregen, maar dat zal wel duidelijk worden in de video. Ik ben in ieder geval behoorlijk verwend door mijn familie!

Heb jij wel eens een verzorgde high tea gehad?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Een dag vol verrassingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.