Fashion

Duo outfit | Youtube friends

Floor Flawless & Liesjaa Anna

Vandaag eens een andere outfitpost dan normaal. Deze keer draait het namelijk niet alleen om mijn outfit, maar ook om die van mijn youtube vriendinnetje Liesjaa. Ze stuurde me vorige week een berichtje of ik de volgende dag kon afspreken. Ik was die dag vrij, dus zei ik gelijk ja! Ik had haar inmiddels al een maand niet gezien en Liesjaa is een super gezellige meid! We schakelden onze lieftallige vriendjes in om foto’s van ons te maken. Dit ging gepaard met een hoop gelach, maar er zijn wel een aantal leuke uit gekomen! 

Floor Flawless & Liesjaa Anna

Floor Flawless & Liesjaa Anna

Floor Flawless & Liesjaa Anna

Floor Flawless & Liesjaa Anna

Floor FlawlessShirt Cool Cat | Vest H&M | Shorts Kledingbeurs | Legging Action | Schoenen Kledingbeurs | Haarband Claire’s | A7x armbandjes Concert | Spike armband Ziekenhuis Leeuwarden

Floor FlawlessTop H&M | Rokje H&M | Cardigan Primark | Jasje The Sting | Panty Primark | Schoenen Schoenenreus | Zonnebril Strandtentje in Scheveningen | Oorbellen Diamond Stars | Diamond ketting Diamond Stars | Lipgloss Diamond H&M | Armbandjes Festivals & Diamond Stars

Wat vind jij van de outfits van Liesjaa en mij?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , ,

6 thoughts on “Duo outfit | Youtube friends

  1. hey, wat een gave outfits!! ik ben op jullie allebei geabonneerd, ik vind jullie stijl heel erg gaaf, ookal is mijn stijl wel een beetje anders, minder emo meer een beetje het alternatieve. ik vind de video’s die jullie maken ook echt geweldig! de spring has sprung tag was ook heel erg leuk! ik vind dit soort outfit foto’s echt heel erg leuk!! xxx Lola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.