Persoonlijk

Dingen waar ik naar uit kijk

Het is weer tijd voor een personal update, maar dan met dingen waar ik naar uit kijk. Er staat namelijk weer een hoop te gebeuren!

Als eerste heb ik na deze week nog maar 2 weken stage, doordat ik ben blijven zitten. Heel veel mensen hebben op dit moment herfstvakantie, maar ik heb dat niet, wat best wel jammer is! Ik kijk er wel naar uit om gewoon weer een vaste woonplek te hebben en gewoon al mijn spullen om me heen te hebben in plaats van dat ik elk weekend een koffer heen en weer sleep.

Wanneer ik weer volledig thuis ben wil ik mijn kamer ook een grote schoonmaak geven. Eigenlijk wilde ik dat afgelopen weekend al doen, maar toen was ik zo moe dat ik zoiets had van, oké dit weekend gewoon even helemaal niks. Het was eindelijk weer eens gewoon me-time! Hoe dan ook wil ik natuurlijk met een frisse start naar school toe en dan is mijn kamer grondig opruimen en schoonmaken misschien wel een goed idee. (Om maar te zwijgen over de kamer naast mijn slaapkamer wat ook van mij is haha).

Ook heb ik weer een paar concerten op de planning staan. Volgende week ga ik naar Our Last Night waar ik super veel zin in heb! Het is helemaal uitverkocht, dus dat wordt super vet! Ook ga ik in dezelfde week, maar dan in het weekend, naar een concert van Delain. Dan ga ik EIN-DE-LIJK een keer met mijn beste vriend Casper naar een concert yay!

Our Last NightFoto van vorig jaar met Our Last Night (alleen de bassist mist)

Waar kijk jij naar uit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

6 thoughts on “Dingen waar ik naar uit kijk

  1. Uit kijken naar dingen is altijd leuk natuurlijk. Oef, ik zou ook graag weer eens naar een concert willen en daar echt naar uit kijken. Verder natuurlijk nog altijd jammer dat stage ophoud, geniet er nog van zolang je kan…. ik wou dat ik meer had gedaan op mijn stages. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.