Fashion

Dead By April

IMG_8617

IMG_8613

IMG_8622

IMG_8634

IMG_8641

IMG_8645

Shirt Dead By April
Skinny Jeans Kledingbeurs
Schoenen Van Haren
Armbandjes Festivalbandjes

Weer eens een oversized shirt! Toevallig hadden Amon en ik het over Dead By April. Hijzelf is naar al de drie concerten in Nederland geweest. Ikzelf ben jammer genoeg in maart niet meer gegaan. Toen zei hij tot mijn grote verbazing dat ik de gesigneerde drumstok mocht hebben en zijn shirt! Dead By April luister ik nu al een aantal jaar en ik blijf het nog steeds leuk vinden. Daarom ben ik echt mega blij dat ik er eindelijk een shirt van heb! En zoals jullie inmiddels weten ben ik dol op oversized shirts. Dit weekend droeg ik het shirt tijdens de verjaardag van mijn nichtje die we met het hele gezin hier in Zaandam gingen vieren, omdat de zus waar ik tijdelijk bij woon natuurlijk begin deze maand jarig was en dat moest ook nog even met iedereen erbij gevierd worden. De foto’s zijn gemaakt door mijn oudste zus.

Houden jullie van oversized shirts?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

3 thoughts on “Dead By April

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.