Persoonlijk

De kunst van het loslaten

Zonnebloem

De vakantie is voor mij al een tijdje bezig. Toch had ik in het begin steeds het gevoel alsof ik heel veel moest doen. Ik zat nog steeds in de stressfase terwijl school inmiddels al voorbij was. Het is de kunst van het loslaten. Helaas doet mijn brein er soms een beetje langer over dan gewenst. Daarom besloot ik ook even niet aan mijn blog en YouTube kanaal te denken en even helemaal tot rust te komen. Zo vond ik het gisteren heerlijk om de hele dag in de tuin te zitten en lekker te niksen. Ik ben hierdoor helemaal gaan ontspannen en heb nu juist weer positieve energie om stukjes te gaan schrijven. En ja stiekem begon ik ook alweer afkickverschijnselen te krijgen door er een tijdje niks mee te doen haha! In ieder geval is het nu weer wat makkelijker om mezelf af en toe een dagje niets doen te gunnen. Zoveel verplichtingen heb ik momenteel niet alleen moest dat even tot mij doordringen.

Daarnaast is er ook iets anders gebeurd. Sommige van jullie is het wellicht niet voorbij gegaan, maar voor de mensen die het niet hebben meegekregen: Dylan en ik zijn inmiddels al een tijdje uit elkaar. Ik ga verder niet uitleggen hoe of wat, want dat is iets persoonlijks. In ieder geval had ik de afgelopen week ook helemaal niet zo’n zin om online bezig te zijn. Ik heb mijn laptop nauwelijks aan gehad en als ik hem aan had was het veelal voor muziek. Gelukkig voel ik me nu weer wat beter en ik ga gewoon lekker genieten van het mooie weer dat eindelijk binnengekomen is in Nederland!

Lots of love,
Floor Flawless

4 thoughts on “De kunst van het loslaten

  1. Jammer om te lezen dat je relatie gedaan is, maar gelukkig voel je je intussen al wat beter. Ik hoop dat je kan genieten van het mooie weer en weet dat het niet erg is om even niet te bloggen. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.