Lifestyle, Persoonlijk

De I love music tag

Afgelopen week zag ik de I love music tag voorbij komen bij Natiza. Aangezien ik heel veel muziek luister en er veel mee bezig ben, heb ik besloten de tag ook te doen! Op deze manier leren jullie me weer wat beter kennen.

Heb je een iPod, mp3-speler of iets in die richting? Hoe luister jij naar je muziek?
Ik heb een simpele mp3 van de Intertoys waarvan mijn scherm gebroken is, maar hij doet het nog, dat is het belangrijkste! Voor de rest luister ik muziek via mijn laptop natuurlijk en stop ik regelmatig een cd in de cd-speler van de eetkamer.

Bespeel je een instrument?
Ik zing heel veel en speel een klein beetje basgitaar. Ik kom er namelijk steeds niet aan toe om verder te oefenen. Toch wil ik proberen er weer meer tijd in te gaan steken, want ik vind het wel ontzettend leuk!

Heb je een all-time favorite album?
Het album Age of Ignorance van Our Last Night.

Wat is je favoriete band/zanger(es)?
Ik luister naar heel veel bands, maar degenen die er uitspringen zijn Our Last Night, Black Veil Brides, Avenged Sevenfold en Bullet For My Valentine.

Our Last Night Met de bandleden van Our Last Night! Helaas staat de bassist er niet bij op, terwijl dat juist degene is met wie ik veel contact heb. Hij heeft mij beloofd het goed te maken de volgende keer, door een yogasessie met mij te gaan doen!

Op welke band/artiest kom je altijd terug?
Black Veil Brides, omdat hun nummers mij heel erg geholpen hebben bij persoonlijke problemen.

Welk genre vind je absoluut niet leuk?
Klassiek en country, bah!

Ben je ooit naar een concert geweest, zo ja welke?
De foto hierboven zegt genoeg toch? Haha! Ik ben naar 4 concerten en 1 metalfestival geweest. Ik ben naar Black Veil Brides geweest met Yashin in het voorprogramma, Asking Alexandria met While She Sleeps, Betraying The Martyrs en Motionless in White in het voorprogramma (ik heb de vocalist van Motionless in White geknuffeld bij de signeertafel hihi) Bullet For My Valentine met Miss May I en Halestorm in het voorprogramma en Sleeping with Sirens met Our Last Night en The Word Alive in het voorprogramma. In de zomervakantie ben ik naar metalfestival Into The Grave geweest waar ik o.a Heaven’s Basement en Jungle Rot live heb gezien.

In november staan er weer 2 concerten in mijn agenda namelijk Avenged Sevenfold met Avatar en Five Finger Death Punch in het voorprogramma en Black Veil Brides zie ik met Heaven’s Basement voor de 2e keer. Dat concert van BVB was eigenlijk in april, maar werd afgelast en verplaatst naar november wegens ziekte onder de bandleden.

Favoriete liedje of liedjes op dit moment?
De akoestische versie van Fate van Our Last Night

Heb je een speciaal liedje met een bepaald persoon wat veel voor je betekent?
Allard stuurde me een hele tijd terug het nummer Your Guardian Angel van The Red Jumpsuit Apparatus, om te laten merken dat hij altijd voor me klaar staat, zo lief!

Favoriete album cover?
De cover van het album The Poison van Bullet For My Valentine, aangezien ik er een kettinkje van heb!

bron

Heb je ooit zelf een liedje geschreven?
Yep meerdere zelfs, in het Nederlands, maar ook een gedeelte in het Noors. Ik heb me zelfs een keer ingeschreven voor het Junior Songfestival, maar mocht niet auditie komen doen helaas. Tegenwoordig schrijf ik geen liedjes meer.

Met welke band/artiest zou jij een nummer op willen nemen als dat zomaar zou kunnen?
Our Last Night, aangezien die jongens echt super lief zijn! Bovendien is de zanger maar een jaartje ouder dan ik!

Welke band/artiest vind jij een grote inspiratie voor jezelf of voor anderen?
Black Veil Brides, want zoals ik al eerder noemde heeft die band mij door moeilijke tijden heen gesleept. Maar ook Our Last Night, omdat zij op erg jonge leeftijd zijn begonnen. Tijdens de eerste tour was de zanger nog maar 13 jaar oud en de band bestond al vanaf zijn 10e!

Welke artiest/band mag volgens jou meer bekendheid verdienen?
Heaven’s Basement! Ze hebben namelijk dit jaar hun debuutalbum uitgebracht.

Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden om te zien! Heb je zelf ook een blog en heb je deze tag nog niet gedaan, wees dan zo vrij hem over te nemen. Laat dan gelijk ook even een linkje achter zodat ik jouw antwoorden kan bekijken!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

3 thoughts on “De I love music tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.