Fotografie

Concertfotografie | Stream Of Passion

Vorige week liet ik de foto’s zien van Sin7Sins, maar natuurlijk mogen we het hoofdprogramma ook niet vergeten: Stream Of Passion. Het leuke is dat ik nu al een voorproefje heb gekregen hoe het er bij Stream Of Passion aan toe gaat. Ik zal ze namelijk bij CityRock weer zien! Ik vind het een erg leuke band en ze zoeken ook veel interactie met het publiek wat ik altijd erg waardeer aan bands! De foto’s zijn erg leuk geworden en ik heb een setlist te pakken gekregen! Al met al was het een geslaagde avond, ondanks dat ik er helemaal alleen heen was gegaan.

StreamOfPassion_01

StreamOfPassion_02

StreamOfPassion_03

StreamOfPassion_04

StreamOfPassion_05

StreamOfPassion_06

StreamOfPassion_07

StreamOfPassion_08

StreamOfPassion_09

StreamOfPassion_10

StreamOfPassion_11

StreamOfPassion_12

StreamOfPassion_13

StreamOfPassion_14

StreamOfPassion_15

StreamOfPassion_16

 

Kende jij de band Stream Of Passion al?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

4 thoughts on “Concertfotografie | Stream Of Passion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.