Fotografie

Concertfotografie | Ethraid Engrin

Ethraid Engrin

Zoals gezegd zouden de foto’s van elke band die mee deed aan de voorronde van de Metal Battle laten zien in de rubriek Themafotografie. Vandaag is het de beurt aan Ethraid Engrin, die de spits afbeet tijdens deze avond. Een Black Metal band, met jonge jongens. Wat opvalt aan deze jongens, zijn de enorme spikes om hun armen! Naar mijn mening erg gaaf! 

Ethraid Engrin

Ethraid Engrin

Ethraid Engrin

Ethraid Engrin

Ethraid Engrin

Ethraid Engrin

Ethraid Engrin

Het was voor mij de eerste keer dat ik op zo’n locatie fotografeerde, dus dan is het even knutselen met de instellingen. Deze foto’s zijn dan nog het beste gelukt! Gelukkig is de band blij met de foto’s. Als ik ze weer eens zie wil ik ze knuffelen, want stiekem zijn ze gewoon heel erg schattig en lief. Dat zei ik tegen Niels, de drummer.

Wat vind jij van deze foto’s?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

1 thought on “Concertfotografie | Ethraid Engrin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.