Fotografie

Concertfotografie | Call The Riot

Toen ik in februari naar Falling In Reverse was, zeiden Jenny en Maurits: ”In maart komt Glamour Of The Kill in Haarlem en het is gratis, je MOET mee!” Na heel lang twijfelen zei ik donderdag rond het middaguur tegen Maurits: ”Ik ga mee, kan ik met je meerijden?” And so it happened, ik ging spontaan mee naar een gratis concert in het café van Patronaat.

Vooraf trad de Nederlandse band Call The Riot op. Een band die ik niet kende, maar ik vond ze wel tof! Helaas voor mij was het qua fotografie niet zo’n succes. Merendeel was onscherp geworden. Toch heb ik vier leuke foto’s kunnen maken: 2 van de vocalist en 2 van de vrouwelijke gitarist.

Call The Riot 1

Call The Riot 4

Call The Riot 2

Call The Riot 3

De foto’s van Glamour Of The Kill verschijnen later in een apart artikel!

Ben jij al een keer naar een gratis concert geweest?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

2 thoughts on “Concertfotografie | Call The Riot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.