Beauty

Coca Cola Cherry Lip Smacker

Coca Cola Cherry Lip SmackerAl een hele tijd terug kocht ik de Coca Cola Cherry Lip Smacker. Naast dat ik eentje voor Liesjaa had gekocht voor de giftswap, kocht ik er ook eentje voor mezelf. Tot nu toe was ik er nog niet mee bezig geweest om uit te testen, want wat vind ik nou precies van deze Lip Smacker? Het is mijn eerste Lip Smacker, dus ik was best wel benieuwd. 

Coca Cola Cherry Lip Smacker

Aan de verpakking kun je gelijk zien dat het om de Coca Cola Cherry gaat, niet alleen door de naam, maar natuurlijk ook vanwege de kersen. Eigenlijk lijkt het gewoon op de verpakking van de echte fles! De smacker ziet er rood uit. De geur komt redelijk overeen met Coca Cola Cherry, maar ik vond hem niet zo sterk. Al moet ik zeggen dat ik het beter rook toen het eenmaal op mijn lippen zat.

Na een een paar uur voelde ik de smacker nog steeds zitten en het verzorgde mijn lippen erg goed! De smacker geeft geen kleurtje af, enkel alleen een zachte glans. Daarom heb ik ook geen foto’s gemaakt van mijn lippen, omdat het qua kleur verder niet zo spannend is. Overigens is het een leuke vervanger voor de mensen die geen prik lusten / tegen prik kunnen. Liesjaa is daar een voorbeeld van, zij was hier erg blij mee!

Ik ben erg tevreden over deze Lip Smacker en hij is voor €1,99 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Heb jij de Coca Cola Cherry Lip Smacker al in je bezit?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “Coca Cola Cherry Lip Smacker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.