Lifestyle

CityRock Leeuwarden, het zusje van Into The Grave

1017126_458961594204849_1285189702_n

CityRock Leeuwarden werd een paar weken terug geïntroduceerd als een nieuw festival van Leeuwarden. Het is het zusje van Metalfestival Into The Grave. CityRock vindt de dag voor Into The Grave plaats. Dit betekent 2 dagen helemaal los gaan! Op CityRock zullen onder andere Within Temptation en Xandria te zien zijn. In totaal zullen er 5 bands te zien zijn. CityRock vindt plaats op 8 augustus van 16:00 tot 23:00.

De dag daarna is het weer tijd voor Into The Grave met als headliner Megadeth. Dit festival begint echter ‘s ochtends en er zullen 9 bands het podium betreden. Ik ben zeer benieuwd naar beide dagen en hoop beide dagen aanwezig te kunnen zijn! Vorig jaar heb ik erg genoten van de gezelligheid die er bij zo’n festival heerst. Jong en oud komen bij elkaar en er is voor iedereen wat wils!

De tickets voor beide festivals zijn al vol in de verkoop. Als je voor een van de 2 festival wil gaan, kun je een losse ticket kopen. Natuurlijk zijn er ook combitickets beschikbaar voor maar €22,50!

Ik ben er bij, jullie ook?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , ,

1 thought on “CityRock Leeuwarden, het zusje van Into The Grave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.