Fashion

Casual Christmas

Casual Christmas Casual Christmas Casual Christmas Casual Christmas Casual Christmas Casual ChristmasShirt D.E.P.T | Tutu Rommelmarkt | Thermolegging Action | Schoenen 2e hands via mn nicht

Deze outfit droeg ik tijdens 1e Kerstdag. De outfit is erg simpel met niet te veel poespas, vandaar dat ik deze outfit Casual Christmas heb genoemd. Het enige wat ik aan sieraden om had, was het kettinkje van Sander die ik dagelijks om heb. Met 2e Kerstdag had ik iets meer mijn best gedaan, ik droeg toen 1 van de outfits uit de outfit video met Suzie.

De 2 dagen rust hebben me erg goed gedaan. Sander merkte namelijk op dat ik rustiger was en minder haren verloor. Eindelijk een keer geen stress! Eerste Kerstdag hadden we niet zoveel zin om uitgebreid te koken, dus werden het snacks. Gisteren gingen we toch voor een wat uitgebreider gerecht, namelijk Kip Tandori. Ook hebben we de boel vrij netjes kunnen houden. We kunnen prima voor onszelf zorgen dus!

Vandaag reizen we weer terug naar het hoge noorden en ik hoop dat ik de komende dagen nog een beetje zen blijf. Alleen al het woord huiswerk doet mijn nekharen overeind staan! Ik ga dit weekend eerst maar een planning maken, zodat ik een beter overzicht heb van wat ik moet doen. Natuurlijk houd ik 31 december vrij, want dan is mijn moeder jarig en is het oud en nieuw! De tijd gaat zo snel voorbij, maar stiekem ben ik wel blij dat 2013 bijna over is. Een nieuw jaar, brengt nieuwe dingen met zich mee!!

Wat droeg jij tijdens de kerstdagen?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

5 thoughts on “Casual Christmas

  1. Staat je super leuk floor! Ik draag het liefst ook altijd iets simpels maar moois! Dat tshirt moet je vaker aan doen, die kleur rood is zo mooi!
    Liefs ,Nadia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.