Inspiratie, Lifestyle

Blogs in de spotlight – November

Al jaren volg ik een ruim aantal blogs en die lijst wisselt regelmatig. Ergens had ik het idee om mijn favoriete blogs te delen, maar omdat ik zoveel blogs volg zou dat een enorme waslijst zijn. Daarom bedacht ik iets anders: Blogs in de spotlight. In deze nieuwe rubriek maak ik een lijstje met blogposts die ik in de afgelopen maand leuk, opvallend of ontroerend vond.

37189b4110abe2baaac752f09323dd50_20120730132934Lotte schreef een openhartig verhaal over leven met een angststoornis. Een erg herkenbaar verhaal voor mij.

Sanne schreef over de dingen die haar blij maken. En daar stond ik ineens tussen met mijn hoofdje! Ze had namelijk een collage gemaakt met een paar foto’s van de Dutch Youtube Gathering van afgelopen jaar en daar had ze mij ook in verwerkt. Lief!

Malou beviel van haar prachtige dochter Nomi en beschreef hoe het de kleine was vergaan in de eerste week.

Ook Tineke is bevallen van een dochter genaamd Sofie Lynn!

Diary17 11
Lucinda
vertelde hoe ze bloggen combineert met een fulltime baan. Ik moet zeggen: respect! Ik doe het je niet na!

Femke maakte een herkenbaar artikel over dingen die bloggers niet vertellen over events. Ik moest erg lachen om dit artikel, maar toch is het hartstikke waar haha!

 photo a8f92818-3921-4951-88f1-2fcf0d2cf489_zpsc52e4e6f.jpgZoe maakte een artikel over dat gewicht maar een getal is en dat je je er niet voor hoeft te schamen.

Dit waren voor mij de meest opvallende artikelen van de maand november. Daarnaast weet iedereen inmiddels ook al dat Teske haar eerste single heeft uitgebracht. Ik vind het een prachtig nummer en ik heb het steeds in mijn hoofd zitten haha!

Welke blogpost van de afgelopen maand is jou het meest bijgebleven?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

7 thoughts on “Blogs in de spotlight – November

  1. Wat super lief dat je mij noemt meis, eerlijk waar. En je hebt ook een blogpost uitgekozen waar ik behoorlijk trots op ben, vooral door de leuke reacties want ik dacht juist dat meer mensen dit wel deden, maar blijkt dus toch wel anders te zijn. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.