Inspiratie

Blogs in de spotlight – juli 2015

Er is weer een maand voorbij en daarom deel ik vandaag een lijstje met blogposts van juli die ik leuk, opvallend of ontroerend vond. Wie weet ontdek je weer nieuwe blogs om te volgen!

Willemijn en Martine babbelen op 2WMN over kinderprogramma’s uit de jaren 90. Als 90’s kid kwamen veel programma’s mij bekend voor, want ik keek vroeger behoorlijk veel tv!

leesflowBen je uit je leesflow? Maaike vertelt je hoe je de leesflow weer te pakken krijgt

1Hester schreef een boeiend artikel over dat niemand haar kent zoals zij dat doet.

Van koeienland naar de grote stadTeske verhuisde een tijdje geleden van koeienland naar de grote stad. In dat artikel beschrijft ze hoe haar mening over haar ouderlijk dorpje is veranderd sinds ze in Amsterdam woont.

Wordt jij ook altijd jonger geschat? Laurence geeft je tips om er ouder uit te zien

don't-trust-the-bLisanne geeft 6 redenen waarom series beter zijn dan films. Ik ben toevallig ook meer een seriekijker dan een filmkijker!

Op Live Life Gorgeous verscheen een artikel over wat Willemijn en Martine niet snappen aan make-up.

shirts van bio katoen - goedkope bio katoen - Hema bio katoen - vintageandbeauty.comKim vond shirts van bio katoen voor een goedkope prijs.

heat protectorsSerena schreef een artikel over hoe heat protectors nou eigenlijk werken

YTEn Vera beschreef op Versus A  waarom je als blogger wel/niet aan YouTube moet beginnen.

Welke blogpost van de afgelopen maand is jou het meest bijgebleven? 

Lots of love,
Floor Flawless

4 thoughts on “Blogs in de spotlight – juli 2015

  1. Leuke artikelen! Ik heb geen één hiervan gelezen haha, maar ik ben wel even het artikel van Vera gaan lezen, omdat ik ook aan YouTube video’s wil beginnen, dus leuk om even de redenen waarom wel en waarom niet te lezen!

  2. Die tips om er ouder uit te zien zijn best handig, haha. Ik word altijd jonger geschat. Op zich geen probleem, maar ik ga me er ook een veertienjarige van voelen, hahah.

  3. Leuke tips! Ik word ook altijd jonger geschat, maar met mijn 40 jaar vind ik dat juist leuk en heb ik juist niet de behoefte om ouder te lijken, 🙂 Toen ik jong was vond ik het wel vreselijk. Het is gebeurd dat ik 15 werd geschat toen ik 21 was. Awkward!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.