Lifestyle

Blogs in de spotlight – februari 2015

Er is weer een maand voorbij en daarom deel ik vandaag een lijstje met blogposts van januari die ik leuk, opvallend of ontroerend vond. Wie weet ontdek je weer nieuwe blogs om te volgen!

Soms is een to do list heel erg groot, maar hoe kun je zo effectief mogelijk te werk gaan? Femke gaf tips hoe je meer kunt doen op een dag.

Moesson #8 februari 2015_1Serena stond voor het eerst op de cover van een magazine! Ik ben trots op haar!

de verschillen tussen vera en mij, versus a, lifestyleblog, vera camilla tassen, vera camilla designer tassen, ananas, vera camilla ananas, vriendschap, friends, best friends, best friends tag, opposites attract, tegenpolen, r&b en hiphop, moeilijke gesprekken, sensitief persoon, principieelSuzanne beschreef de verschillen in de vriendschap tussen Vera en haar. Erg mooi om dit zo te lezen, want ze vullen elkaar goed aan!

Vanessa gaf op Valentijnsdag 7 redenen waarom ze van haar vriend houdt. Zo lief!

nutella1Luna maakte Nutella Croissants. Hmmm… Mijn buikje begint nu alweer te knorren hihi!

lijstje-10-irritante-dingen-die-mensen-gaan-vragen-als-je-18-bentMaaike beschreef 10 irritante dingen die mensen gaan vragen als je 18 bent. Grappig want ik herken de punten ook van toen ik 18 was geworden (ahum dat is dus alweer bijna 3 jaar geleden!)

Welke blogpost van de afgelopen maand is jou het meest bijgebleven?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged

15 thoughts on “Blogs in de spotlight – februari 2015

  1. Aaah wat leuk dat ik ertussen sta! โ™ฅ Je moet de nutella croissants zeker ook eens maken! ๐Ÿ˜‰ Leuke blogposts allemaal, ik vond die op Versus A ook zo leuk om te lezen! XX

  2. Wat een leuk idee zeg om je favoriete blogpost op een rijtje te zetten. Leuk om te lezen! ๐Ÿ™‚ Oh, en fijne tips voor een to do list! Liefs, Cherry

  3. Oooohh die nutella croissants, yummy! en ik herken ook die dingen van toen ik 18 werd haha, gelukkig krijg ik zo’n vragen niet als ik 19 word ๐Ÿ˜‰ – tenminste dat hoop ik maar haha.

  4. Aah, lief dat je mijn blogpost noemt, dankjewel! Wat een eer om tussen al deze toffe bloggers te staan. ๐Ÿ™‚ Nu heb ik trouwens ook zin in Nutella, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.