Lifestyle, Persoonlijk

Bloggersmeeting Utrecht

Afgelopen zondag reisde ik af naar Bloggersmeeting Utrecht. Het was al een tijdje geleden dat ik sommige van deze meiden had gezien en een aantal had ik nog niet ontmoet. In eerste instantie hadden we niet verwacht dat het lekker weer zou zijn, maar toch besloten we te picknicken. Uiteindelijk is tegen het einde van de middag de zon toch nog gaan schijnen en was het aardig warm!

Een random vrouw lieten we de groepsfoto maken, maar helaas zijn ze niet echt goed gelukt. Lisa staat er namelijk maar half op *oeps!* Helaas waren Carola en Manon al weg toen we deze foto maakten.

IMG_6034 (v.l.n.r) Ik, LindaMariska, LunaRomySanne, KimMaaikeHester en Lisa

IMG_6039FOTOBOMB!

DSC_0011 DSC_0013IMG_7340 IMG_7342 IMG_7343 IMG_7344

Natuurlijk was er ook voedsel, want anders was het geen picknick so time for some foodporn:

IMG_7334 IMG_7338 IMG_7337 IMG_7336

Het was super gezellig om de meiden die ik al kende weer te zien en de anderen te leren kennen! Doordat ik een dagkaart kreeg van mijn moeder kon ik er heen, want anders was het iets te duur. Na de tijd zijn Kim, Linda, Luna, Mariska en ik nog even gezellig wat gaan eten en daarna gingen Linda en ik samen in de trein op weg naar huis.

De terugweg was overigens hilarisch, omdat er een stelletje tegenover ons zat die geweldige discussies hadden en op den duur begonnen we ook mee te praten. De jongen was buitenlands, dus had geen idee waar we het over hadden als we met het meisje Nederlands zaten te praten haha! Ook hadden we het over jeugdherinneringen zoals anime waar we mee opgevoed zijn zoals Pokémon. Gezellige reis na een gezellige dag!

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeeldingen: 1&2: Romy
3&4: Sanne

Tagged ,

10 thoughts on “Bloggersmeeting Utrecht

  1. Het was superleuk om je te ontmoeten! Ik vond het echt heel erg gezellig die dag! 😀 En die man was echt awkward, hahaha! Superstom dat ie zo voor je stond 🙁
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.