Inspiratie, Lifestyle, Persoonlijk

Blog Inspiratie Tag

Het is alweer lang geleden dat ik een tag deed. Deze keer werd ik getagd door Dennis om de Blog Inspiratie Tag te gaan doen.

Regels:
– Link naar de blogpost waardoor je zelf de tag bent gaan schrijven
– Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert
– Beantwoord alle vragen op jouw manier
– Nomineer 5 andere bloggers

 photo gang1_zpsibra0xbo.jpgEen groepje blogvriendinnen met gekleurd haar! Much love! <3 Deze zag ik een paar maanden geleden bij Zoe

Volop inspiratie of loop je vaak tegen het zogenaamde writers- of bloggers block aan?
Het verschilt eigenlijk een beetje per periode. De ene keer barst ik van de inspiratie en een andere keer wil het allemaal niet zo goed lukken. Het ligt er ook wel een beetje aan wat ik zelf zoal meemaak in zo’n periode denk ik. Ook heb ik wel eens dat ik ideeën bedenk, maar nog niet zo goed weet hoe ik het precies wil aanpakken en dan blijft het even links liggen.

Als de woorden even niet uit je vingers komen; hoe voel jij je dan?
Gefrustreerd, vooral als ik juist een moment heb dat ik zin heb om aan de slag te gaan, maar er gewoon niks uit komt rollen. Die momenten zijn grofweg gezegd gewoon kut! (sorry voor mijn taalgebruik)

Hoe blijf je gefocust tijdens het uitwerken van een bericht?
Euhm niet? *typt* ”Aww KITTYY” *afgeleid* Nee oke grapje. Ik heb dan wel last van add, maar als ik echt in mijn verhaal zit dan stop ik ook niet voordat ik het af heb anders ben ik de draad weer helemaal kwijt. Soms heb ik wel momenten dat ik even tussen pauzes neem in het maken van een artikel, maar liever niet. 

Welke brainstorm-techniek zorgt gegarandeerd voor bloginspiratie?
Kijken naar de kleine dingen in het dagelijks leven die je opvallen. Als je een beetje je best doet kun je er zo een heel verhaal van breien!

Helpt muziek ook als je bloginspiratie zoekt?
Was het al duidelijk dat ik niet zonder muziek kan? Nee? Nou bij deze! Juist als ik muziek luister kan ik wel eens diep in gedachten wegzinken en dan popt er ineens een leuk idee uit. Yes!

Grachten AmsterdamRondvaren door de Amsterdamse grachten <3 

Waar ontstaan de beste ideeën?
On the road! Zo kreeg ik spontaan een waterval aan ideetjes toen ik terug kwam van vakantie. Maar ook ‘s avonds laat in bed willen er nog wel eens ideeën te binnen schieten en daarom heb ik bijna altijd een notitieboekje op mijn nachtkastje liggen just in case.

In welke inspirerende omgeving werk je graag? 
De tuin, althans met mooi weer dan haha! Al die vrolijke bloemetjes om me heen ♥

Heb je ook een ware ‘blogbijbel’ op je bureau staan voor als je het even niet weet?
Wait what? I don’t think so…

Welke bloggers inspireren jou?
Pfoe dat is een lastige vraag zeg… Ik ga er toch 3 tussenuit pikken;
Als eerste een van de bloggers die ik het langst volg is Teske. Ik volgde haar al toen ze nog niet zo heel lang bezig was en heb sindsdien veel bewondering voor haar. Veel zagen haar voor ze besloot niet zoveel meer met beauty te doen als een beautyblogger, maar ik heb haar altijd gezien als een allround blogger. Ik heb de kleine schattige puber zien opgroeien tot een heuse dame en dat is ontzettend leuk om te zien! Het leuke is ook dat ze zelf ook onthouden heeft dat ik haar al zo onwijs lang volg!
Ook voor Serena heb ik veel bewondering. Ik heb echt tijden gehad dat ik enorm tegen haar op keek. Best wel grappig, want inmiddels kunnen Serena en ik het prima met elkaar vinden en maken een gezellig babbeltje als we elkaar tegen komen.
En als laatste Dagmar, van haar dagelijkse dosis positiviteit word je gewoon zo vrolijk dat je er gelijk weer even tegen aan kunt! Hoe doet ze dat toch?

Hoe zit het met andere bijzondere inspiratiebronnen?
Zoals Dennis ook al zei, de reacties van volgers! Soms komen jullie met een leuk idee of stellen jullie een interessante vraag en daar kan ik dan inspiratie uithalen, zowel voor artikelen als video’s.

En ik tag *tromgeroffel* Dinja, Kim, Ester, Bianca en Renate (Sorry als je hem al gedaan hebt of als je niet aan tags doet, maar ik wilde de regels dit keer niet doorbreken haha!)

4 thoughts on “Blog Inspiratie Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.