Fashion

Birthday High Tea

Birthday High Tea

Tijdens de Birthday High Tea van Tineke gingen we na een tijdje naar buiten om met z’na allen outfitfoto’s te maken. Aangezien Kim nog maar net haar spiegelreflex had, was het voor haar een goede oefening. Daarom schoot ze foto’s van mijn outfit. Ik had die nacht van te voren niet zoveel geslapen, dus ik zie er een beetje bleek uit haha! Toch wil ik de foto’s laten zien.

Birthday High TeaBirthday High Tea

Birthday High TeaBirthday High TeaVest gekregen van Sacha | Re-Armed shirt geclaimed van Shaquille | Broek kledingbeurs | Schoenen gekregen van Romy

Het vest kon je 2 dagen geleden al zien in mijn New In artikel, waarin ik vertelde dat ik wat kleren mocht uitzoeken op het feestje van Sacha. Het shirt wat ik aan heb, wordt Shaquille te klein, dus mocht ik hem wel hebben. Lekker goedkope outfit dus op deze manier! Alleen voor de broek heb ik betaald haha! Het vest zit heerlijk en ik weet zeker dat ik hem veel vaker zal dragen!

Wat vind jij van deze outfit?

Lots of love,
Floor Flawless

Foto’s gemaakt door Kim

Tagged , ,

11 thoughts on “Birthday High Tea

  1. Je kijkt altijd zo moeilijk op foto’s… Ik vind het een geweldige outfit maar je kijkt erbij alsof je in huilen kan uitbarsten terwijl je wel een grote lach op je gezicht hebt… Dat vindt ik altijd wel jammer om te zien. Is dit zo omdat je niet lekker in je vel zit ? (Dit is niet onaardig bedoeld)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.