Lifestyle, Persoonlijk

Be what you wanna be

Een heel oud nummer dat ooit op Fox Kids is geweest (wie van jullie kent dat nog?), kwam deze week ineens weer in mijn hoofd. Be what you wanna be van BNG. (scroll naar onderen voor het nummer!)

Eigenlijk heeft het nummer wel gelijk, je kunt worden wat je wilt als je er maar voor gaat. Vroeger wilde ik in eerste instantie juf worden, geen idee waarom. Al snel veranderde dat naar mode ontwerpster, ik tekende eindeloos veel kleding samen met een paar vriendinnetjes en we deden alsof we een modeketen hadden. Toch kwam ik op een gegeven moment op het punt dat ik binnenhuis architect wilde worden, omdat ik inrichten zo leuk vind. Maar dat veranderde al snel naar creatief begeleidster in het ziekenhuis…

Eenmaal bij de open dagen 3 jaar geleden, was het menens; Ik moest een opleiding gaan kiezen. Ik koos toen voor de opleiding Styling Design, maar dit heb ik maar een jaar volgehouden. Het was toch niet helemaal mijn ding. Ik merkte dat ik het veel leuker vind om te schrijven en te fotograferen, dus ben ik daarna begonnen aan journalistiek&fotografie waar ik nog steeds mee bezig ben. Het kost me dan misschien wel wat meer moeite wegens mijn chronische ziekte, ik zou echt geen andere opleiding weten die bij mij past, dus probeer ik deze opleiding te voltooien. Ik ga er gewoon voor!

Het is goed om na te denken over je toekomst en wat je wilt worden. Als je een opleiding moet kiezen, denk dan heel goed na over je keuze of je het echt wilt. Zoals je kon lezen heb ik in eerste instantie de verkeerde keuze gemaakt en aii dat doet pijn in je portemonnee… Opleidingen zijn prijzig, maar het gaat wel om jouw toekomst!

you can be what you wanna be, get up now, come on let’s start!

 

Wat wil jij worden?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “Be what you wanna be

  1. Ugh ik ken het, ik heb twee verkeerde keuzes qua studies gedaan (dus weg geld) maar gelukkig heb ik nu eindelijk iets gevonden wat ik leuk vind: Fotografie.
    En ja wat ik dus wil worden… Fotograaf :’3 !

  2. Heel goed en duidelijk verhaal waaruit blijkt dat schrijven je goed afgaat.
    Beter te veranderen als het nog kan, dan je hele leven een baan die niet bij je past.
    Bij veel plezier in je werk is dat meer waard dan geld.
    Het verhalen boek met foto’s zie ik van jou nog wel eens verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.