Lifestyle

As A Butterfly

Een tijdje geleden werd bekend dat de Zweedse band Dead by April de release van hun nieuwe album uit moest stellen naar februari 2014. Dit doordat ze langer bezig waren met de maak, dan verwacht. Ze hebben er enorm veel tijd ingestoken. Ze hadden al beloofd dat er een single uit zou komen voor het einde van dit jaar. Afgelopen vrijdag was het zo ver, de single As A Butterfly kwam uit! Toen ik het de eerste keer luisterde had ik veel drukte om me heen en had ik hem vrij zacht staan, daardoor kwam ie niet goed over. Vanochtend luisterde ik voor de 2e keer naar het nummer en vind hem uiteindelijk toch wel leuk! Zoals de Dead by April fans gewend zijn, is het weer een combinatie van zang en grunt.

12 februari zal het album Let The World Know uitkomen. Het was eerst ook de bedoeling dat ze afgelopen weekend in Nederland zouden spelen, maar ook dat is verplaatst. Het concert zal plaats vinden op 8 maart, in Sneek. Hoogstwaarschijnlijk zal ik daarbij aanwezig zijn, want het is voor mij niet heel ver weg. Bovendien is het ook nog eens 2 dagen na mijn verjaardag, dus een superleuk verjaardagscadeautje!

Ik luister de band nu al een hele tijd. Het eerste nummer wat ik van ze kende was Losing You. Dit doordat een Noorse blogger die ik toendertijd volgde, dat nummer onder een filmpje gebruikte. Eerst vond ik het niets voor mij, maar toen ik eenmaal meer into the scream/grunt kwam ben ik ze meer gaan luisteren. Ik kan daarom ook niet wachten ze in maart voor het eerst live te gaan zien! Ze zijn al vaker in Nederland geweest, maar die keren heb ik helaas niet bij kunnen wonen. Daarom ben ik ook heel erg benieuwd naar het aankomende concert!

Wat vind jij van de nieuwe single?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

10 thoughts on “As A Butterfly

  1. Dit is niet het beste nummer van hun, vind ik, maar het is zeker niet lelijk! Love it :3 Kan echt niet wachten op het album :c

  2. Jah, daar ben ik dus ook echt nieuwsgierig naar en jeetje wat wil ik graag naar dat concert! Ik woon op zich ook niet super ver (provincie Groningen), maar mag waarschijnlijk niet, janken, haha :c Maar iig wel leuk dat jij wss wel heen gaat, alvast veel plezier dan ^-^

  3. Awesome, ik woon helemaal in het oosten van Groningen, in the middle of nowhere :c Trouwens, leuke blog ^^ Much leuker dan saaie beautyblogs. Ik zal je volgen :3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.