Lifestyle, Persoonlijk

Another Blogging Tag

De Another Blogging Tag is bedacht door Luna en deze tag heeft hele andere vragen over bloggen dan de standaard vragen zoals ”waarom ben je begonnen”. De vragen die zij bedacht heeft gaan veel dieper en bij sommige moet je er zelfs even over nadenken! Ik vond hem erg leuk en vandaag vul ik hem voor jullie in.

1. Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?
Ik wil mijn planning verbeteren! De ene week heb ik wel genoeg inspiratie en puf om vooruit te werken, de andere week staat er nauwelijks wat ingepland en ben ik er in de weinig tijd die ik heb nog snel mee bezig. Dat kan dus beter! Wat ik zeker zo wil houden is de variatie van onderwerpen en ook mijn lay-out ben ik op dit moment nog steeds blij mee.

2. Doe je alles voor je blog alleen?
In principe wel, alleen vraag ik soms hulp bij het maken van outfitfoto’s. Voor de rest doe ik alles op dit moment helemaal zelf! 

3. Welk cijfer zou je je eigen blog geven?
Bah ik vind het altijd zo moeilijk om dit soort dingen een cijfer te geven! Ik denk dat ik dan toch voor een 7,5 ga.

4. Verdien je geld met bloggen?
Heel af en toe

Reckless & Relentless

5. Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?
Je stelt jezelf kwetsbaar op, omdat je veel van jezelf laat zien. Hierdoor heb ik wel eens vervelende haatreacties gehad die soms echt heel ver gaan.

6. Hoe vaak wordt je blog dagelijks bekeken?
Dit verschilt heel erg, maar ik heb de laatste tijd tussen de 60 en de 100 unieke bezoekers per dag. Ik moet zeggen dat ik groei begin te zien, een goed teken!

7. Waardoor blijf je hangen op een blog en wanneer klik je weg?
Als de lay-out me aanspreekt en de artikelen. De manier van schrijven moet ook prettig zijn om te lezen. Als een blog een onleesbaar en mega klein lettertype heeft, heb ik geen zin om moeite te doen de tekst te lezen, ook heb ik vaak niet zoveel aan buitenlandse beautybloggers die alleen maar merken reviewen die daar verkrijgbaar zijn, sowieso wil ik meer zien dan elke dag een review van een product.

8. Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja wie bijvoorbeeld?
Dat zijn er al aardig wat! Zo heb ik heel wat kleinere bloggers ontmoet. Maar ook heb ik bijvoorbeeld Serena, Larissa, Vera CamillaTeske en Tim ontmoet bij de Dutch Youtube Gathering, dus dat meer door het maken van video’s!

EverythingTim

9. Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?
Ik vind dat juist super leuk! Zo leer je diegene achter de blog een beetje kennen. Natuurlijk is er wel een grens tussen de dingen die de lezer wel en niet mag weten. Het is ook wel goed om sommige dingen privé te houden. Waar die grens ligt, is aan jezelf!

10. Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen volgens jou? Wanneer zou je stoppen?
Ik ben zeker van plan dit nog lang te gaan doen! Ik denk wel dat er in de loop van de tijd dingen gaan veranderen, want ik word natuurlijk ouder en de interesses kunnen gaan veranderen. Ook hoop ik natuurlijk dat mijn blog gaat groeien qua bezoekers, omdat ik het leuk vind om mensen te vermaken met mijn artikelen! Ik zou gaan stoppen als ik er geen plezier meer aan beleef, want ik doe dit omdat ik het leuk vind om te doen!

11. Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?
Nee want dan zou ik iets dierbaars verwijderen, waar ik elke dag behoorlijk wat tijd in steek.

12. Welke dingen gebruik je om te bloggen? (Denk aan: welke laptop en camera, gebruik je een schriftje/app om je planning bij te houden, welke programma’s gebruik je om foto’s te editen en te schrijven?)
Ik gebruik een laptop van Asus en een Canon EOS 600D om foto’s te maken en te filmen. Om foto’s te bewerken gebruik ik Lightroom en Photoshop. Ook heb ik altijd pen en papier bij me, mocht ik een idee hebben voor een artikel of video, op deze manier vergeet ik het niet. Soms schrijf ik het ook wel gewoon in mijn agenda. En ik maak natuurlijk foto’s met mijn mobiel voor My life In Pictures!

Ik tag iedereen die deze tag over wil nemen!

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

1 thought on “Another Blogging Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.