Lifestyle

Anime’s die ik aan het kijken ben

Een tijdje terug schreef ik voor het eerst een Anime Aanrader als artikel. Inmiddels heb ik nog niet weer een anime volledig uitgekeken, dus dan vind ik het lastig om een anime aan te prijzen als aanrader. Toch wil ik even laten zien met welke anime’s ik op dit moment bezig ben, zodat jullie een idee hebben wat ik precies kijk.

Accel World

Als eerste ben ik al een tijdje bezig met Accel World. Deze anime heeft 24 episodes en elke aflevering duurt zo’n 24 minuten. Ik hoef nog maar 8 afleveringen te kijken en dan heb ik hem helemaal klaar. Ik vind hem echt super goed! Doordat ik hem samen kijk met een goede vriend van mij, duurt het alleen wat langer tot ik hem heb uit gekeken

De hoofdpersoon Haruyuki Arita, wordt op school gepest en bevindt zich in een van de laagste rangen binnen school. De enige manier om er mee om te gaan is zichzelf volledig over te geven aan videogames. Dit verandert allemaal als de het populairste meisje van de school, Kuroyukihime, hem introduceert aan een mysterieus programma genaamd Brain Burst en een virtuele realiteit genaamd Accel World.

2x2=Shinobuden

Ook ben ik deze week begonnen aan 2×2=Shinobuden. Het heeft 12 episodes en ook bij deze anime duren de episodes zo’n 24 minuten. Ik heb tot nu toe nog maar 2 afleveringen gekeken dus kan er nog niet zo’n goed oordeel over geven, maar tot nu toe vind ik het een best wel vage anime. Toch blijf ik op de een of andere manier wel kijken haha!

Kaede is een gewoon schoolmeisje die aan het leren was voor haar examens, wanneer Shinobu ineens komt binnen vallen. Shinobu is een ninja-in-training die ook bezig is haar examens te halen. Het probleem is dat ze ondergoed van Kaede moet stelen om de opdracht te voltooien. Er ontstaat een vriendschap tussen de twee en al snel komt Kaede terecht in Shinobu’s wereld; Omgeven door feestende ninja’s en een soort van gele pac man achtig mannetje wat de meester van de ninja’s bljikt te zijn!

Kijk jij ook anime? Met welke anime serie ben jij bezig?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeeldingen: My Anime List

Tagged , ,

3 thoughts on “Anime’s die ik aan het kijken ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.