Lifestyle

Anime Aanrader #2 11eyes

Het is al 3 maanden geleden dat ik uberhaubt een artikel had over anime en alweer meer dan een half jaar geleden dat ik de eerste Anime Aanrader schreef, oeps! Vandaag ga ik het hebben over de anime 11eyes waarvan ik zelf nog maar 4 afleveringen van hoef te zien om het af te ronden. Ik kon gewoon niet wachten om dit artikel te maken totdat ik het helemaal afgekeken heb!

Basic info
De anime heeft 12 afleveringen en elke episode duurt ongeveer 25 minuten. De anime is al wat ouder, want deze was airing in 2009! Ja ja ik hou het nog steeds bij de al wat oudere anime haha! De anime valt onder de genres Action, Ecchi, Super Power en Supernatural

Waar gaat het over?
Na het verliezen van zijn zus zeven jaar geleden, leidde Kakeru Satsuki een leeg leven en voor hem is het alleen mogelijk om terug te keren naar het normale dagelijkse leven door hulp van zijn jeugdvriendinnetje Yuka Minase en andere vrienden op school.

Op een dag veranderd de lucht plotseling in een rode gloed en de maan verandert naar zwart. Iedereen om Kakeru en Yuka heen verdwijnen en monsters komen te voorschijn. Ze rennen weg en verstoppen zich waarna de wereld weer normaal wordt. Ze dachten dat het een droom was, totdat de rode nacht weer optreedt.

Kakeru en Yuka leren later 4 andere mensen kennen die ook betrokken zijn bij dit fenomeen: Misuzu Kusakabe, een roodharige onmyouji zwaardsvrouw, Kukuri Tachibana een vreemd meisje die niet kan praten en lijkt op Kakeru’s overleden zus, Yukiko Hirohara, een meisje die veranderd in een moordenaar zodra ze haar bril afzet en Takahisa Tajima, een moeilijk in elkaar zittend persoon, die de kracht van vuur op kan wekken. Samen proberen ze te overleven in het o zo vreemde fenomeen.

Steeds komen de 6 schaduwen te voorschijn die zichzelf de Black Knights noemen en willen voor een onbekende reden Kakeru en zijn vrienden vermoorden. Lukt het ze om de Black Knights te verslaan en alles weer normaal te laten worden?

11_eyes_wallpaper_6-1400x1050

Mijn mening
Na de eerste 3 afleveringen vond ik het gelijk al erg spannend! Je blijft makkelijk doorkijken vanwege goede cliffhangers. Zoals ik al zei hoef ik nog maar 4 afleveringen te kijken, dus deze anime heb ik binnenkort wel afgerond!

Heb jij 11eyes gezien?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeelding: 1 & 2

Tagged , ,

3 thoughts on “Anime Aanrader #2 11eyes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.