Lifestyle

Anime Aanrader #1 .hack//

In het topic Anime Aanrader zal ik vertellen over anime’s die ik heb gekeken en aanbeveel om te kijken.

Voor degene die niet bekend zijn met anime, het zijn Japanse animatie series. Een paar bekende voorbeelden daarvan zijn Pokémon, Dragon Ball Z, Shin-Chan en Yu-Gi-Oh! Ik zal me echter niet alleen richten op de hele bekende, maar ook minder bekende. Er zijn namelijk inmiddels duizenden anime’s en er komen nog steeds nieuwe bij.

Vandaag ga ik wat vertellen over .hack// van deze serie heb ik inmiddels alle delen gezien, maar er zitten maar een paar tussen die ik echt leuk vond. Deze zet ik voor jullie op een rijtje.

.hack//Liminality is een OVA met 4 episodes. Hierdoor kijkt het snel weg en is het verhaal niet langdradig. Omdat het al een tijdje geleden is dat ik hem heb gekeken en niet meer zo goed het verhaal van dit deel weet, heb ik de Engelse samenvatting er even bij gehaald.

While playing the newly released MMORPG “The World,” Minase Mai and Tomonari Kasumi collapsed in the real world and were sent to the hospital after hearing a mysterious sound. Only Mai had recovered while her friend Kasumi had slipped into a mysterious coma. Mai is later approached by the creator of “The World,” Tokuoka Junichiro, who unveils to her that, just like her friend, six other players across the country had also collapsed while playing “The World” and are now in mysterious comas. What exactly is “The World,” what is this mysterious sound Mai keeps on hearing, and why are people slipping into comas from this game? Minase, Junichiro and their acquaintances set off to get to the bottom of this problem before any further harm happens.

.hack//Legend Of The Twilight Dit deel was mijn grote favoriet! Het was dan ook het eerste deel wat ik heb gezien. Deze versie bevat 12 episodes. Doordat de spanning er in bleef, had ik hem ook zo uitgekeken. Ik ben dol op de hoofdrol Rena en heb dan ook een tijdlang een plaatje van haar op de achtergrond van mijn mobiel gehad!

Na het winnen van de legendarische characters ‘Kite’ en ‘Black Rose’ stappen Shugo en zijn tweelingzus Rena in ‘The World.’ Samen met hun nieuwe vrienden overwinnen ze events en opdrachten. Tot dat er monsters verschijnen die er voor zorgen, dat spelers die dood gaan in het spel, in coma raken in de echte wereld. Alleen Shugo en Rena kunnen dit oplossen, maar waarom zijn zij de uitverkorene en welke geheimen heeft dit spel?

Als laatste .hack//Quatum. Dit is een OVA met 3 episodes die ik afgelopen weekend heb gekeken. Erg spannend en kijkt makkelijk weg, want 3 episodes heb je natuurlijk zomaar uitgekeken!

Tobias, Mary en Sakuya zijn nieuw in het spel en terwijl ze de strijd aan gaan tegen ‘The One Sin’ staat een van hen per ongeluk op een val waardoor het over is voor de andere guild members. Een mysterieuze kat kijkt naar het maken van de blooper. Is het gewoon een andere spel character of niet?

Kende jij deze anime al?

Lots of love,
Floor Flawless

bron afbeeldingen: 1 2 3
bron samenvatting: MyAnimeList

Tagged ,

5 thoughts on “Anime Aanrader #1 .hack//

  1. Ik ben super kieskeurig wat betreft animes. Ik heb alleen Fruitsbasket helemaal uitgezien (en gelezen — en ben er stiekem super fan van). Verder hou ik het toch bij anime-films. 🙂 Heb zelf ook Fullmetal alchemist, bleach, Nana, Deathnote (de manga is zoveel leuker!), e.d geprobeerd. Maar nee, die trekken mij niet zo. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.