Lifestyle, Persoonlijk

All I want for Christmas is Bowling For Soup

All I want for Christmas is you Bowling For Soup. Deze band heeft namelijk een paar jaar terug een cover gemaakt van All I want for Christmas. Een erg leuke versie van het oh zo bekende nummer!

Dit is de tweede keer dat ik kerst zonder mijn familie vier. Vorig jaar rond deze tijd, lag mijn vader in het ziekenhuis,vanwege een operatie om de kankercellen te verwijderen. Daarom vierde ik het toen bij mijn ex, waardoor ik toch nog een beetje leuke tijd kon hebben. Dit jaar vier ik het niet thuis, omdat ik er geen behoefte aan had. Ik was toe aan wat rust en daarom besloten Sander en ik een paar dagen op het huis van zijn zus te passen. Lekker een paar dagen met z’n tweetjes. Ik denk dat het ons beide goed zal doen.

Het is Eerste Kerstdag, maar heb nog geen idee wat deze dag zal brengen. Natuurlijk laat ik het weten als we iets leuks gaan doen. We hebben niet echt dingen gepland, maar zien wel wat we gaan doen. In ieder geval gaan we er een gezellige tijd van maken. Ik ben ook benieuwd wat jullie gaan doen, dus laat het me weten in de comments!

Wat zijn jouw plannen voor vandaag en morgen?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , ,

2 thoughts on “All I want for Christmas is Bowling For Soup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.