Lifestyle

Alissa White-Gluz van The Agonist naar Arch Enemy

Het nieuws is inmiddels al een tijdje bekend; Alissa White-Gluz is de nieuwe front vocalist geworden van Arch Enemy. Angela, de voormalige vocalist, wilde zich meer gaan richten op haar familie en andere hobby’s. Wel blijft ze het management doen van Arch Enemy. The Agonist heeft op zijn beurt weer een nieuwe zangeres.

arch-enemy-2014(Alissa met de rest van Arch Enemy)

Het feit dat Alissa nu niet meer bij The Agonist hoort kwam voor mij aan als een klap in mijn gezicht. Al ruim 2 jaar droomde ik ervan om deze band live te zien. Okee niet dat ik ze nu niet meer wil zien, maar het is toch een hele omschakeling dat Alissa er nu niet meer bij zit. Daarbij luister ik al zo’n 3 jaar The Agonist en heb ik eigenlijk nooit echt naar Arch Enemy geluisterd.

MAAR!!! De nieuwe single is uit waar zij in zit en die is GE-WEL-DIG!

Wat de nieuwe vocalist van The Agonist betreft is het een beetje wennen, toen daar de nieuwe single van uit kwam miste ik gelijk Alissa en die reacties heb ik meerdere keren voorbij zien komen. Toch ben ik wel blij dat voor Alissa een nieuwe hoofdstuk in haar muziek carrière aanbreekt. Arch Enemy was namelijk haar all-time favorite en wereldwijd gerespecteerde band. ‘Wages of Sin’ was het eerste metalalbum die ze had gekocht en het was liefde op het eerste gehoor. Ze vond het dus erg bijzonder dat ze een telefoontje kreeg met de vraag of ze in de band wilde. Ik hoop alsnog Alissa een keer live te zien optreden want ze is echt fantastisch!

Wat vind jij van het feit dat Alissa nu bij Arch Enemy zit?

Lots of love
Floor Flawless

Tagged , ,

5 thoughts on “Alissa White-Gluz van The Agonist naar Arch Enemy

  1. Voorlopig geef ik Alissa het voordeel van de twijfel, de vocals in War Eternal zijn lang niet slecht, maar op een aantal plekken in het nummer had ik toch liever de stem van Angela gehoord.

  2. Dit is totaal niet mijn muziek, haha! Ik hou het liever bij rock zoals Green Day bijvoorbeeld 🙂 Ik ga binnenkort naar Rock Werchter, dan ga ik Metallica zien. Ik ben heel benieuwd! Vorig jaar Rammstein gezien, dat was zo gaaf!

  3. Ik prefer oude Arch Enemy > Nieuwe Arch Enemy, maar War Eternal is zeker niet slecht! Hier en daar klinkt het nogal vreemd vergeleken met Angela. Komt ook doordat de grunt stijl van Alissa heel anders is natuurlijk. Dat is niet erg, we shall see.

  4. wauuwww, echt toen ik War Eternal voor de eerste keer luisterde was ik echt like WHERE IS MY ANGELA!!!???? T^T
    maar namate je het nummer helemaal uitspit, en alles rustig ff beluisterd vind ik toch wel dat alissa een goede prestatie heefd geleverf als nieuwe front vocalist, tis wel nog steeds erg wennen, maar uiteidelijk denk ik toch dat meerendeel van de old school
    Kaos Legions hier prima aan kunnen wennen. \m/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.