Lifestyle, Persoonlijk

Al mijn DYTG herinneringen in 1 boek

DYTG foto album

In de meivakantie was het de vijfde keer dat ik naar de DYTG ging. Om de mijlpaal van 5 bezochte edities op een leuke manier te vieren, heb ik een fotoboek laten maken bij Webprint met al mijn DYTG herinneringen in 1 boek. Of beter gezegd: met al mijn foto’s met youtubers die ik heb.

De eerste keer dat ik naar het online video evenement ging was in 2012. Toentertijd werd het nog georganiseerd in club Lux Utrecht. Ik was heel erg nerveus en wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Zelfs uit wanhoop stuurde ik Peter & Kelvin een berichtje of ik misschien met ze mee kon reizen, waar ik natuurlijk geen reactie op kreeg. De grap was dat ik vervolgens als nog bij ze in de trein zat haha! Dat stelde mij al gerust, want ze waren echt super aardig en stelden mij op mijn gemak.

DYTG foto album Op de foto met Teske en Vera in Club Lux (2012)

Omdat ik er natuurlijk een beetje anders uit zie dan de gemiddelde kijker en al wat ouder ben, begonnen youtubers mij te onthouden. Elke keer als ik ze weer zie, maken we een gezellig babbeltje en gaan we op de foto. Ik voel me op mijn gemak als ik bij de youtubers ben die ik volg en ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, die ook youtube video’s maken. Het maakt helemaal niet uit dat ik zelf nog een stuk kleiner ben dan de meesten, we hebben dezelfde passie en ze accepteren me zoals ik ben. Het mooie aan het boek is, dat je niet alleen mij, maar ook sommige youtubers waar ik meerdere keren mee op de foto sta, ziet veranderen door de jaren heen.

Het is bizar om te zien hoe groot het evenement is geworden. Dat heb ik al zo vaak benoemd, maar ik blijf het zeggen. Van club Lux waar ik in het begin kwam naar de Jaarbeurs! Naast het bezoeken van het evenement heb ik achter de schermen stage gelopen. Hierdoor heb ik alleen nog maar meer respect gekregen voor het team dat er ieder jaar zo ongelooflijk hard aan werkt. Ten opzichte van een paar jaar geleden is niet alleen het evenement gegroeid qua publiek, maar ook van hoe het evenement eruit ziet. Alles wordt tot in de puntjes verzorgt en als er dingen mis gaan, wordt dat als aandachtspuntje meegenomen naar de volgende editie.

DYTG foto album Op de foto met Serena, Larissa & Tara (2015) en Carlijn & Merle (2016)

Ik ben erg blij dat ik nu al mijn DYTG herinneringen in 1 boek heb. Het boek bevat 60 gevulde pagina’s met foto’s waar ik blij van word. Op deze manier kan ik de foto’s makkelijker in een keer terug kijken. Natuurlijk komen er nog meer edities aan waar ik waarschijnlijk weer gewoon aanwezig zal zijn, dus wie weet kan ik over een paar jaar een tweede boek gaan maken!

Heb jij al eens zelf een foto album gemaakt met digitale foto’s? 

Lots of love,
Floor Flawless

 

*Het album is tot stand gekomen in samenwerking met Webprint

Tagged

6 thoughts on “Al mijn DYTG herinneringen in 1 boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.