Fashion

Age of Ignorance

Na een lange tijd heb ik eindelijk weer een outfit artikel voor jullie. Ik heb heel erg zitten twijfelen of ik de kou ging trotseren of niet, maar heb het uiteindelijk toch gedaan! Je kunt dan ook wel een beetje zien aan mijn gezicht dat ik het heel erg koud heb, maar ik was al lang blij dat er een paar goede foto’s tussen zaten. Ik snap niet hoe de meeste fashion bloggers het voor elkaar krijgen op de foto te staan alsof het helemaal niet koud is!

Age of Ignorance

Age of Ignorance

Age of Ignorance

Age of IgnoranceBeanie H&M | Shirt Our Last Night Concert | Shorts Kledingbeurs | Thermo legging Action | Laarzen Bristol

De titel van deze outfit staat gelijk aan wat op het shirt staat. Dit shirt hoort bij het album Age Of Ignorance, het album waar Our Last Night mee op tour was als voorprogramma bij Sleeping With Sirens. Daar heb ik het shirt dan ook gekocht. Het is mijn enige bandshirt met lange mouwen tot nu toe en ergens vind ik dat wel fijn! Natuurlijk hoop ik nog meer shirts in mijn bezit te krijgen van deze band. Voor de rest draag ik voornamelijk basics die ik wel vaker in outfits voorbij laat komen. Ook draag ik hier mijn beanie die nog niet zo lang geleden te zien was in een shoplog!

Vind jij outfit foto’s maken in dit weer ook zo lastig?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged ,

4 thoughts on “Age of Ignorance

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.