Lifestyle

Aankomende dinsdag naar Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold geeft aankomende dinsdag een concert in de Ziggo Dome. Aangezien dit een van mijn favoriete bands is, ga ik er heen! Ze touren op dit moment met hun nieuwe album Hail To The King. Om alvast in de stemming te komen wil ik een nummer van dat album laten horen. Ik heb gekozen voor Shepherd of Fire, aangezien daar deze maand een music video van is uitgekomen.

Ik heb erg veel zin in het concert. Het is de eerste keer dat ik naar de Ziggo Dome ga en het is een veel groter concert dan andere waar ik geweest ben. Meestal ga ik naar concerten in de Melkweg. Ik ben erg benieuwd hoe het gaat worden. Ik ben blij dat ik een staplaats heb, want ik hou er niet van om te zitten bij concerten haha!

Wat vind jij van dit nummer?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

4 thoughts on “Aankomende dinsdag naar Avenged Sevenfold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.