Lifestyle, Persoonlijk

7 dingen waarmee ik het najaar doorkom

Herfst

Het najaar is alweer volop aan de gang. Je merkt nu echt dat het kouder begint te worden. Koukleum die ik ben houd veel meer van de lente en zomer. Jammer genoeg kan ik niet zoals sommige dieren een winterslaap houden, dus moet ik mijn najaar zelf een beetje leuk maken. Dit zijn 7 dingen waarmee ik het najaar doorkom

1. Onder de dekens kruipen
Als het kouder begint te worden kruip ik bij thuis komst het liefst gelijk onder de dekens. Ik heb ook standaard een fleece deken in de woonkamer liggen voor als ik ‘s avonds op de bank ga hangen.

2. Series kijken
Over bankhangen gesproken, met het koude en regenachtige weer is series kijken natuurlijk ideaal. In de zomer doe ik het minder snel, want dan zit ik liever buiten met een boek. Ik ben een grote serie liefhebber, daar maak je me meer blij mee dan losse films. (Al is een film zo nu en dan ook wel leuk hoor). En als ik geen zin heb om te kijken, dan lees ik wel een boekenserie haha!

3. Warme drankjes
Als ik dan toch al serie lig te kijken onder een dekentje op de bank, kan er natuurlijk ook nog wel een warm drankje bij. Ik ben een echte theeleut en ben dol op smaakjes thee. Ik heb dan ook het een en ander aan soorten thee. Daarnaast ben ik ook dol op warme chocolademelk! Ik ben de tel kwijt hoeveel koppen thee ik vandaag al heb gehad…

4. Kaarsjes
In het najaar is het zo snel donker. Om het dan gezellig en knus te maken vind ik het leuk om kaarsen aan te steken. Ik heb kaarsen op mijn slaapkamer staan, maar die steek ik niet zo snel aan omdat ik alleen op mijn kamer kom om te slapen. In de woonkamer staan wel altijd verschillende kaarsen aan, want ook mijn moeder is er dol op.

Winter Wonderland

5. Fotograferen
Hoewel ik het liefst binnen zit vanwege de kou, wil ik aan de andere kant ook juist graag naar buiten om te fotograferen. In de herfst heb je mooie kleuren en in de winter kun je leuke dingen doen met ijs en sneeuw.

6. Bloggen
En ja als ik dan toch al foto’s heb gemaakt, kan ik ze net zo goed ook delen met jullie, mijn lieve lezers. Vaak krijg je er toch wel weer even een inspiratieboost van als je uit het niets foto’s maakt. Je bent dan op een hele andere manier met fotografie bezig, dan wanneer je een foto moet maken bij een artikel die je al hebt geschreven.

7. Sweater weather
Hoewel ik het liefst in een t-shirt rondloop zonder het koud te krijgen, zit er in het najaar niks anders op dan truien en vesten te dragen. Dan is er natuurlijk niks beters dan die van je vriendje in te pikken: lekker groot en warm!

Hoe kom jij het najaar door?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , ,

5 thoughts on “7 dingen waarmee ik het najaar doorkom

  1. Jij komt zo te lezen de herfst wel door. Ik vind bloggen ook vaak lekker in de herfst/winter en ook series kijken doe ik dan wel graag. IK lees ook meer in dit seizoen. Oh en onder een dekentje liggen, heerlijk!

  2. Bijna alles pas ik ook toe in de herfst en winter. Ik heb het dan ook snel koud. En jaaa, smaakjes thee en hoodies van vriendlief pikken <3 Lekker groot en zo warm!

  3. Op series kijken en bloggen na (staat nog steeds op een laag pitje), zou ik waarschijnlijk dezelfde punten hebben gekozen. Ik vind het heerlijk om mijn huis zo knus mogelijk te maken in de herfst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.