Lifestyle

5x Hotte Vrouwelijke Vocalisten

Het is een maand geleden dat ik een artikel plaatste met 5x Hotte Mannelijke Vocalisten en nu is het tijd voor 5x Hotte Vrouwelijke Vocalisten! Ik moet toegeven dat het best lastig was om maar 5 uit te kiezen, maar het is me gelukt!

Ik begin gelijk maar met mijn vrouwelijke celebcrush: Alissa White-Gluz! Ze ziet er geweldig uit, heeft een geweldige kledingstijl en is een geweldige vocalist. Ze zat eerst bij The Agonist, maar zit inmiddels al een tijdje bij haar favoriete band(!) Arch Enemy. Leuk feitje; ze heeft jaren geleden mee gedaan aan de Canadese versie van Idols! 

De tweede is Lzzy Hale. Ze is de vocalist en gitarist van de band Halestorm. Ze heeft een krachtige stem en ziet er ook niet verkeerd uit! Halestorm heb ik live gezien en dat was geweldig!

Vervolgens hebben we hier Amy Lee, de zangeres van Evanescence. Anderhalve week geleden is ze bevallen van een zoontje! Congratulations Amy!

Hier hebben we Simone Simons. Ja het is iemand van Nederlandse bodem, namelijk de zangeres van de band Epica! Ze ziet er geweldig uit en heeft daarnaast een dijk van een stem! Ze kan zowel heel hoog als laag zingen en damn wat zou ik graag zo’n stem hebben als die van haar!

En als laatste hebben we hier Ariel Bloomer van de band Icon For Hire. Haar haar is knalroze, wat haar ook nog eens heel goed staat. Ook haar outfits zijn elke keer weer fantastisch en daar haal ik veel inspiratie uit!

Wie van deze vijf vind jij het hotst en welke vrouwelijke vocalist zou jij nog aan deze top 5 toe willen voegen?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeeldingen: 1, 2, 34, 5

Tagged , , , ,

5 thoughts on “5x Hotte Vrouwelijke Vocalisten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.