Lifestyle

5x Hotte Mannelijke Vocalisten

In de bloggers whatsappgroep waar ik in zit, ging het afgelopen maandag over celebritycrushes. Dat bracht me op een idee om een serie te maken met 5x Hotte personen binnen bands maar ook acteurs en actrices. Vandaag heb ik voor jullie 5x Hotte Mannelijke Vocalisten, zowel metal als non-metal!

XLzjw7VMNatuurlijk kan Trevor Wentworth niet in dit lijstje ontbreken. Trevor is de vocalist van Our Last Night en zoals trouwe volgers wel weten, is dat mijn favoriete band. Deze foto is overigens ontzettend cute want zijn kleine zoontje ging voor het eerst mee naar een concert aww! 

Kenneth-Nixon-framing-hanley-24898571-453-604Yup, we houden het nog even bij de jonkies. Kenneth Nixon is de vocalist van Framing Hanley, een band die ik een tijdje terug heb ontdekt.

alexi-laihoNext one is de vocalist van de band Children Of Bodom; Alexi Laiho. Naast vocalist is hij ook de leadgitarist van de band. He looks so handsome en ik weet dat een aantal jongens het daar mee eens zijn! (die jongens zijn overigens hetero)

Ook Andy Biersack is nog steeds een groot favoriet, de vocalist van Black Veil Brides. Ondanks zijn attitude af en toe, kan ik er gewoon niet omheen dat hij hot is! Hij is behoorlijk wat veranderd door de jaren heen, maar knap issie nog steeds.

jaspermook2En als laatste van Nederlandse bodem de singer/songwriter Jasper Mook! Hij is bekend van het programma de beste sing&songwriter van Nederland. Ik heb nou eenmaal een zwak voor jongens die zichzelf begeleiden op (akoestische) gitaar. Ik zou het een eer vinden om een keer naar hem te mogen luisteren in real life!

Het was een behoorlijke klus om een top 5 te maken, maar het is me gelukt! Natuurlijk gaat het me vooral om de muziek en niet alleen maar om hoe knap de bandleden eruit zien. Maar af en toe zwijmelen is niet erg.

Wie van deze 5 vind jij het hotst en welke vocalist zou jij nog aan deze top 5 toe willen voegen?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeeldingen: 1, 2,3,4,5

Tagged , , , , ,

5 thoughts on “5x Hotte Mannelijke Vocalisten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.