Lifestyle

5x Hotte Gitaristen

Na het succes van 5x Hotte Vocalisten, ga ik verder op andere bandleden. Deze keer heb ik voor jullie 5 Hotte Gitaristen! Leuk feitje over mij; Ik heb een zwak voor gitaristen (mits diegene natuurlijk fatsoenlijk speelt) Ik vind het heerlijk om er naar te luisteren als iemand gitaar voor mij speelt. It makes me happy! Dusse jongens die dit lezen… 😉

Laten we gelijk met de deur in huis vallen; Ben Bruce. *kwijl* Toen ik naar het concert van Asking Alexandria ging, viel het me op dat heel veel meiden zaten te kwijlen op Danny, maar geef mij Ben maar! 

En hier hebben we Timo Somers, de gitarist van Delain. Ik vind hem er best schattig uit zien! Nieuwtje: Ik ga in oktober waarschijnlijk naar een concert van Delain, FINALLY! Op bevrijdingsfestival Zwolle 2013 heb ik ze niet kunnen zien omdat ze pas moesten spelen toen ik al naar huis moest.

We gaan verder met Sid Glover, de gitarist van Heaven’s Basement. Op het podium is hij een beest, maar daar buiten is hij best wel verlegen! Ik sta met hem op de foto! *kwijl*

En dan hebben we Matteo Botticini van Upon This Dawning. Ik moest wel lachen toen ik een leuke foto van hem probeerde te vinden; hij steekt heel vaak zijn tong uit op foto’s. Such a cutie!

10313371_10154534411705035_2063072234872286219_nEn natuurlijk mag ik lieve Samuel ook niet vergeten! Samuel is de vocalist/gitarist van Skreamer. Skreamer voelt voor mij als familie and guess what? Ik zie ze vanavond weer! (Sam, be prepared for a lot of hugs again)

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke gitaristen. Het was best wel lastig om een keuze te maken tussen al die leuke boys!

Wie van deze vijf vindt jij het hotst en wie hoort er volgens jou nog meer in dit lijstje?

Lots of love,
Floor Flawless

Bron afbeeldingen: 1, 2, 3, 4

Tagged , , , , ,

8 thoughts on “5x Hotte Gitaristen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.