Lifestyle

5x Hotte Bassisten

De vorige keer in de 5x serie had ik het over 5x Hotte Gitaristen. Deze keer is het de beurt aan de bassisten, dus laat ik jullie 5x Hotte Bassisten zien!

Sem ChristoffelLaten we beginnen met Sem Christoffel. Een Nederlandse bassist die speelt in Vandenberg’s Moonkings. Ze speelden bij CityRock en ik stond vooraan, dus ik had leuk uitzicht *grinnik*. Op een gegeven moment stond ik de hele tijd met mijn camera EN mobiel op hem gericht en volgens mij had hij het wel door want op den duur begon ie heel erg te lachen haha!

En dan hebben we hier Andy Glass de bassist van We Came As Romans. Hello cuteness overload much! Ik wil hem knuffelen!!

Alex Woodrow, beter bekend als Woody, is de bassist van mijn favoriete band Our Last Night! Hij ziet er lief uit en zo is ie ook! Hij is altijd positief en probeert mensen positief te laten nadenken over het leven. Ik kan niet wachten om hem woensdag na het concert te knuffelen!

Afbeeldingsresultaat voor ashley purdy
De bassist van Black Veil Brides, Ashley Purdy is ook een hottie zeg, oef! De strijd gaat altijd tussen Andy Biersack en Ashley Purdy. Ikzelf kan niet kiezen haha!

foto van Serg Ronchetti-Carrete.
Ja en ok├ę ik kan het weer niet laten om een bandlid van Skreamer te pakken. Dit is een foto van een half jaar geleden, maar hij kijkt altijd zo moeilijk op live foto’s haha! Serg is just the most cute and lovely bassist I know <3 I miss you Serg!

Wie van deze bassisten vind jij het leukst en welke bassist zou jij nog toe willen voegen aan dit lijstje?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , ,

6 thoughts on “5x Hotte Bassisten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.