Fashion, Persoonlijk

5 ringen met een speciaal verhaal

Ik ben dol op sieraden. Ringen zie je mij misschien niet zo vaak dragen op foto’s of in video’s, maar ik heb er inmiddels 11! Daartussen zitten 5 ringen met een speciaal verhaal.

ringen

Ring nummer 1 is van mijn moeder geweest. Ze heeft deze gekregen op haar zestiende verjaardag van haar ouders. Rond mijn zestiende heeft mijn moeder de ring aan mij doorgegeven en sindsdien draag ik hem regelmatig.

De ringen 2 en 3 heb ik gekregen van de zus die boven mij zit. Ze draagt zelf geen ringen meer. Ze droeg ze altijd totdat ze een opleiding volgde waar ze veel praktijk had met machines. Voor de veiligheid mocht ze geen ringen dragen. Nummer 3 is overigens een vredesteken.

Ring nummer 4 was van mijn oudste zus. Het is in de vorm van yin yang. Ik weet niet zo goed waarom ze die heeft weggedaan, maar vermoedelijk is hij op den duur te klein geworden voor haar vingers.

De vijfde ring is mijn nieuwste ring. Deze heb ik zelf uitgezocht en bevat een persoonlijke gravure. Ik heb lang na moeten denken over wat ik in de ring wilde laten zetten. Uiteindelijk ben ik voor het woordje ‘music’ gegaan, omdat muziek een erg belangrijke rol speelt in mijn leven. Muziek is net als schrijven een uitlaatklep voor mij. Ik kan mijn emoties er in kwijt en kan mijn emoties uitdrukken in songteksten. Wat muziek betreft ben ik erg breed opgevoed. Mijn vader had een brede muzieksmaak en daardoor ben ik zelf ook open de muziekwereld ingestapt. Dat we beide zo dol waren op muziek schepte een band. Hierdoor heeft de ring een dubbele lading gekregen, want het doet niet alleen denken aan muziek zelf, maar ook een beetje aan mijn vader.

Zoals je kunt zien zijn ringen van zilver mijn favoriet. Ik heb persoonlijk helemaal niks met goud. Ik heb een aantal die niet van echt zilver zijn, maar die draag ik aanzienlijk minder, doordat ze afgeven op je huid.

Heb jij een ring(en) met een speciaal verhaal?

Lots of love,
Floor Flawless

*Dit artikel bevat een product opgestuurd door names4ever

Tagged , , ,

2 thoughts on “5 ringen met een speciaal verhaal

  1. Wat mooi zeg zulke betekenissen achter deze ringen! De eerste is mijn favoriet! Ik hou juist veel van goud maar af en toe vind ik zilver ook leuk, ik heb alleen meer echt gouden ringetjes dan zilver. Maar afwisseling is leuk he 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.