Persoonlijk

5 redenen waarom ik trots mag zijn op mezelf

Floor Flawless

Hoewel ik in een winterdip zit, maken de mensen om mij heen me steeds vaker bewust waarom ik trots op mezelf mag zijn. Voor zo’n jong iemand als ik heb ik al veel meegemaakt en toch blijf ik sterk. Al moet ik zeggen dat ik dat op de momenten waarop ik me heel erg rot voel vaak niet inzie. Hier een 5 redenen waarom ik trots mag zijn op mezelf!

Ik durf het aan te geven wanneer het teveel voor me wordt en ik niet datgene kan uitvoeren wat er van mij verwacht wordt.
Simpel voorval van afgelopen week: Ik moest een locatiemanager van een crematorium interviewen. Ik dacht, ik ga het gewoon proberen, maar toen het moment eenmaal aangebroken was begon ik te huilen. Het onderwerp was te zwaar, het overlijden van mijn vader is nog te vers. Dit geef ik trouwens ook aan wanneer dingen op dat moment lichamelijk voor mij even niet haalbaar zijn.

Ik durf mezelf te zijn ook al hebben mensen bij voorbaat al vooroordelen over hoe ik eruit zie, of roddelen over mijn blog/youtubekanaal.
Een paar jaar geleden trok ik me nog veel aan van wat anderen over me dachten/zeiden. Inmiddels boeit het me vrij weinig, want momenteel word ik blij van mijn kledingstijl en de dingen die ik doe.

Ik heb vorig jaar de stap gezet om een officiële verklaring te krijgen voor CVS en daarvoor in revalidatie therapie te gaan om alles een stukje makkelijker te maken.
Geloof me, de therapie gaat met vallen en opstaan wat natuurlijk heel normaal is, maar het is toch wel een hele stap om te kunnen zeggen van: laten we er wat aan gaan doen.

Ik zet alles op alles om de opleiding goed te voltooien.
Heeft een jaar blijven zitten mij niet afgeschrikt? Nah, not really! Ik heb er juist het positieve uit kunnen halen, want ik heb extra ervaring op kunnen doen en de dingen die het jaar ervoor mis gingen kunnen verbeteren!

Ik ga niet volledig bij de pakken neer zitten na een tegenslag
Zoals ik al in het begin zei, ik heb behoorlijk wat meegemaakt voor mijn leeftijd. Af en toe voel ik me gewoon even een dagje rot. Zeker als dingen even niet gaan zoals gepland, maar dan probeer ik wel om de volgende dag weer voorzichtig de draad op te pakken. Spread positivity!

Waarom ben jij trots op jezelf?

Lots of love,
Floor Flawless

9 thoughts on “5 redenen waarom ik trots mag zijn op mezelf

  1. Ahh, super mooi lijstje 😀 Heftig ook! Hopelijk gaat die therapie je een beetje goed af, het zal inderdaad wel even doorzetten zijn maar als het helpt, graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.