Lifestyle, Persoonlijk

5 games die ik vroeger graag speelde op de PC

Ik kan mezelf totaal geen gamer noemen, want tegenwoordig game ik eigenlijk nooit meer. Vroeger daarentegen deed ik het vrij regelmatig. Ik speelde aardig wat verschillende spellen en het leek me leuk om een paar daarvan op een rijtje te zetten voor jullie. Daarom 5 games die ik vroeger graag speelde op de PC!

game-over-reminder-1432947_960_720

Charlie de eend
Deze game speelde ik voornamelijk toen ik nog geen internet op mijn eigen computer had. Ik had wel een eigen computer op mijn kamer staan, maar daar kon ik spelletjes op spelen, prutsen met paint en dingen uit typen voor school. Charlie de eend had ik op een floppy (wie kent die dingen nog?!), en ik heb hem nog steeds ergens in een doos liggen. Ik heb het spel uiteindelijk meerdere keren uitgespeeld, maar in het begin kwam ik met moeite bij level 2 haha!

Freddi Fish
Volgens mij kennen de meeste mensen rond mijn leeftijd dit speel nog wel van vroeger. Ik had hem zelf niet op cd-rom, maar mijn buren wel. Als het een regenachtige dag was mochten mijn buurmeisje en ik soms een uurtje achter de computer en dan speelden we Freddi Fish.

Mijn Paardenstal
Ik had meerdere paardenspellen, maar degene die ik het meest heb gespeeld is toch wel Mijn Paardenstal. Je kunt kiezen uit drie personages: professionele ruiter, rij-instructeur of paardenfokker. Vanuit het oogpunt van het personage moet je opdrachten uitvoeren. Ik koos voor professionele ruiter. Ik vind paarden echt geweldige dieren, alleen durf ik niet op een echt paard te rijden. Dan is zo’n spel toch leuk als kind zijnde om mee bezig te zijn.

Flyff
Jaja ik speelde ook een MMORPG game namelijk Flyff. Hoewel niemand om mij heen het speelde, vond ik het een geweldige game. Elke keer weer een nieuwe uitdaging om aan te gaan. Dit heb ik een aantal jaren gespeeld. Uiteindelijk ben ik uit frustratie gestopt, toen ik heel lang probeerde een bepaalde quest te voltooienwat maar niet lukte.

Sims
Ook de Sims kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Ik speelde vroeger altijd Sims Deluxe zonder uitbreidingspakket. Een paar jaar terug speelde ik regelmatig Sims 3 met uitbreidingspakketen. Ik vind het leuk om de huizen zelf helemaal te ontwerpen en in te richten. Ook vind ik het leuk om de personages te laten ontwikkelen en natuurlijk om huisje boompje beestje voor elkaar te krijgen bij ze. Stiekem vind ik het nog steeds wel een leuk spel haha!

Welke games speelde jij vroeger graag?

Lots of love,
Floor Flawless

Tagged , , , , , , , ,

4 thoughts on “5 games die ik vroeger graag speelde op de PC

  1. Charlie de eend, dat is lang geleden! De Sims vond ik ook leuk, maar toen ik daarmee begon was ik al wat ouder. Ik speelde vroeger veel van die dos spelletjes (die toen natuurlijk nog helemaal niet ouderwets waren), prehistoric, trollz en redcat. En dan niet die educatieve cdroms (al waren die ook best leuk). En rayman!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.